Nyheder
imported

Det sker: Sally og Sørøveren flytter

Det sker:

Sally og Sørøveren flytter

Tekst: Louise Kande

Søndag d. 30. august er sidste åbningsdag for Sally og Sørøveren i Hune, hvorefter indehaver Ditte Haugaard åbner forretningen i Aabybro Centret den 4. september. -Jeg har været rigtig glad for at drive butik i Hune. Det var været nogle gode år, med søde og trofaste kunder, der kommer fra lokalområdet, resten af Danmark og fra udlandet. Men efter 4 somre i en sommerbutik, trænger jeg til at have en lidt mere stabil hverdag, hvor jeg kan være tættere på mine 4 børn. Jeg håber, at vores trofaste turister vil køre de 10 min til Aabybro Centret. Desuden har jeg lejet forsamlingshuset i Hune i påsken og vender derfor kort tilbage til foråret, forklarer Ditte Haugaard til Blokhus avis. 

Læs om fantastiske oplevelser og events