Nyheder
imported

Det sker: Tirsdage i Saltum

Velkommen til spændende aktiviteter, shopping muligheder og helt særlige tirsdagstilbud.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

”Saltum kommer man ikke udenom”, sådan lyder sloganet for den skønne og aktive handels-perle, placeret mellem de større feriebyer, Blokhus og Løkken. Sloganet hentyder umiddelbart til Saltums geografiske beliggenhed, højt på en bakketop mellem Vesterhavet og mose.

Bedst placerede by

-Vi er vel den bedst placerede by i Jammerbugt Kommune. Den første by, gæsterne og turisterne kommer til, når han eller hun tager motorvejen fra Rom, siger Rikard Andersen fra Meny med et smil. Sammen med den øvrige Handelsstandsforening står han i spidsen for, at få et endnu større fokus på Saltum, særligt på tirsdage i sommerferien, hvor byen byder velkommen til spændende aktiviteter, shopping muligheder og helt særlige tirsdagstilbud.

Der sker

-Når man løfter i flok, så kan man meget mere. Og i Saltum ønsker vi alle at stå sammen om at skabe de bedste forhold og oplevelser for vores gæster og turister, oplyser Rikard Andersen. Byen indbyder til gode oplevelser hver dag med særligt fokus på tirsdage. Man vil derfor bla. i Egnssamlingen kunne deltage i hyggelige familieaktiviteter på tirsdage i ugerne 27-32. Her kan du bl.a. arbejde med håndarbejde i Multihuset, smede jern i Den Gamle Smedje, eller du kan besøge Den Gamle Købmandsbutik. Besøg også Det Gamle Apotek og få en snak med apotekeren – eller kig forbi Den Gamle Frisørsalon, hvor frisøren måske byder på en studsning? Der er selvfølgelig også Den Gamle Skolestue, hvor skolelæreren underviser i retskrivning på skiffertavle med griffel – og hvis du er dygtig, så får du også lov til at skrive på papir med pen og blæk. Endelig kan du besøge Johans Univers, hvor du kan høre om, hvordan en radiomekaniker arbejdede i gamle dag. Det er gratis og besøge Egnssamlingen i Saltum, dog vil enkelte aktiviteter have et mindre deltagergebyr. Sommeraktiviteter for børn i alle aldre finder sted fra kl. 10-14.

Gode tilbud

Derudover giver flere af de handlende gode sommertilbud. Hos Fru Munch på hovedgaden i Saltum gives der på tirsdage -10% på lækre styles fra Cofur, ligesom der hos Den Gamle Brugskunst kan købes lækre specialiteter med tirsdagsrabat. Også Bindestuen, der byder på garn og broderi tilbehør, har på tirsdage -20 % på multifarvede strømpegarn. Flere følger trop, butikkerne har flaget ude og byder velkommen til en god shopping oplevelse, hvad end du er til kunstneriske oplevelser eller skal have foretaget dine indkøb til ferien.

Læs om fantastiske oplevelser og events