Hune Bageri sætter i samarbejde med forfatterne til bogen "Det smager sødt" focus på bagværk uden mælk, gluten og hvidt sukker.
Tirsdag den 4. februar kl. 19.00 kan man høre mere om bagværk uden mælk og gluten. Hune Bageri får nemlig besøg af Trine Vesteraa og Kirsten Bøjstrup, der har lavet bogen "Det smager sødt – Lækkerier uden mælk, sukker og gluten".
Bogen kom på markedet sidst på året i 2013 og er flot illustreret.
I løbet af aftenen vil der være foredrag hvor man blandt andet får info om de produkter der bruges i mælke- og glutenfri bagning.
– Der vil være tips og tricks samt smagsprøver undervejs, og aftenen sluttes af med kaffe/the og søde fristelser lavet udfra opskrifterne i bogen, fortæller Helle Larsen fra Hune Bageri.
Hun bemærker at der er begrænsede pladser, så hvis man vil have billet (Koster 75,- kr.) skal man nok til at bestille.
– Vi udtrækker også lidt præmier på billetterne, og der vil naturligvis også være mulighed for at købe bogen.
Hun glæder sig sammen med de to forfattere til en hyggelig og inspirerende aften.