Løkken

Det uperfekte kan være perfekt

Alle kvinder er smukke, og Betina Lundsgaard er blevet model

ANNONCØRBETALT INDHOLD:

Blondehuset i Løkken er ikke bare en almindelig forretning med lingeri og badetøj. Butikken hylder kvindekroppes forskellighed.

Forretningen har en mission om at udfordre skønhedsidealerne i samfundet. Her bliver hver kvinde mødt med åbne arme og butikken er et sted, hvor alle kvinder skal føle sig set, værdsat og smukke.
For indehaveren Helle Svenden er det vigtigt at gøre op med det at tale ned til sig selv og hige efter at være i en anden krop. Hun mener, at vi har et fælles ansvar overfor næste generation. 

-Det er vigtigt, at vi, uanset alder, taler pænt til og om os selv. Vi kvinder skal leve livet, og acceptere at vi er gode nok, som vi er. Grundværdierne skal tilbage i vores samfund, og Danmark er jo godt kørende med smukke kvinder i alle størrelser. Vi er lækre, og det skal vi være bedre til at fortælle hinanden, siger Helle.

Hos Blondehuset er det vigtigt, at skønhed ikke bliver målt i tal på en skala eller i tøjstørrelser, men i stedet i selvtillid og komfort. De hylder kvindernes mangfoldighed, og det skal kunderne i forretningen kunne mærke straks, de træder indenfor.

Positiv atmosfære

Hele teamet i butikken er med til at skabe den positive atmosfære. I butikken kan alle kvinder finde smukt undertøj og badetøj, der passer præcist til dem. Nogen kommer ind med den formodning, at vi nok ikke har noget til dem, men alle kan finde noget, uden det er et større problem, fastslår Helle.

De fører f.eks. BH’er i str. A – O skåle. De ønsker, at kvinderne kan føle sig tilpas, uanset hvad de vælger, og det er det, Blondehuset kan.
Kunderne kan gå derfra med en styrket selvtillid og gerne en succesoplevelse.
-Det rører os helt ind i hjertet, når vi mærker, at vi har gjort en forskel. Det er det, det hele handler om, fortæller en passioneret indehaver.

Butikken oplever, at de hele tiden er med til at skubbe til nogle grænser på en kærlig måde, og omend mange kvinder i den modne alder f.eks. føler, at tiden er forbi for at de kan gå i bikini, så solgte de for nylig en bikini til en 93-årig kvinde.

Også 58-årige Bettina Lundsgaard, bosiddende i Nr. Sundby, bekræfter forretningens evne til at styrke selvtillid og skabe gode oplevelser. Hun har været fast kunde i Blondehuset de senere år. Og selvom hun ifølge sig selv ikke kropsmæssigt ligger i de små størrelser, så har hun f.eks. også sprunget ud i at købe en bikini for første gang i 30 år.

– Blondehuset er for mig det helt rigtige sted, fortæller hun. Deres koncept passer med mine egne værdier. Butikken er et safe space for mig og en accept af dig som kvinde, og du er smuk uanset, hvordan du ser ud. Hun har sluttet fred med sin krop, og det har Blondehuset også bidraget til.
– De er enormt dygtige til at vejlede og guide dig – både unge og ældre ekspedienter, og du skal ikke gemme dig bag gardinet. Det giver mig noget personligt, altid at gå derfra med en rigtig god følelse. 

Modeshow for alle

Hvert år deltager forretningen i modeshows, og her fortsætter BlondeHuset den røde tråd med at benytte kvinder som dig og mig som modeller. Blondehuset har også netop sendt deres 9. magasin på gaden, og som altid er alt som man ser det – intet er photoshoppet.

De er langt fra det blankpolerede look, som ofte ses i reklamerne. -Vi ønsker at vise, at skønhed kommer i alle former og størrelser. Selv mændene føler, at det er skønt de kan købe i en forretning, hvor modellerne ligner kvinden derhjemme.

På vej til international model

Også Bettina Lundsgaard er en af de faste modeller til forretningens modeshows og er samtidig for nylig blevet udtaget som model for det internationale brand Prima Donna, hvor hun skal tilbringe en dag til fotooptagelse i Belgien sammen med kvinder fra det øvrige Europa.

– Jeg er både overrasket, benovet og stolt over, de kan bruge sådan en som mig, fortæller hun med oprigtig glæde i stemmen. Jeg er glad for, at store brands kommer ned og møder kvinderne i øjenhøjde og anerkender, at det uperfekte kan være perfekt. Det kan jeg stå inde for og har det samtidig sjovt med at være model.

Udover at udfordre nutidens skønhedsidealer er en af årsagerne også, at hun til daglig er intensiv sygeplejerske på Aalborg Universitetshospital, hvor hun ofte møder triste skæbner, så at fylde fritiden med sjove oplevelser giver en skøn modvægt, fortæller hun

Så Bettina glæder sig til at stille op til flere modelfotos, og vil med garanti også fremover være kunde såvel som model i lingeriforretningen i Løkken, hvor alle kvinder kan spejle sig i hende og formå at slutte fred med deres krop.

Blondehuset er en bevægelse, der fejrer mangfoldighed, udfordrer skønhedsidealer i samfundet og minder os om, at alle kvinder er smukke.

Læs om fantastiske oplevelser og events