Nyheder
imported

Druernes aften

Dagli Brugsen´s vinsmagning torsdag aften blev rost til skyerne

 Dagli Brugsen´s vinsmagning torsdag aften blev rost til skyerne

Det var en synlig glad uddeler, Anders Sølvkjær, som kunne gøre status efter Dagli Brugsens vinsmagning torsdag aften.

– Vi har fået mange roser for arrangementet, og lige bortset fra et par detaljer som skal rettes til næste gang, så er det gået rigtig godt, fortæller han glad.

Der var over 80 deltagere i vinsmagningen. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Og der var kun lutter tilfredse ytringer fra de fremmødte som blokhus.dk snakkede med.

Alle roste både vine samt ikke mindst maden, som Dagli Brugsens egen slagter havde sørget for. Et kæmpestort lækkert pølse og ostebord.

De fremmødte smagte på 8 forskellige vine. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Arrangmentet var lavet i samarbejde med en af Dagli Brugsens vinleverandører, MULTI WIne, og bød på smagning af 8 forskellige vine.

Som velkomst fik man lov til at smage en Spansk Mousserende vin, Aviva Pink Gold. Den har en sjov metallisk effekt, som giver vinen en ekstra dimension i oplevelsen.

Steve Brørup førte gæsterne sikkert igennem aftenen. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Til forretten fik man serveret Riesling Gr. Cru Bruderthal fra Alsace.

Og så fortsatte aftenen ellers med den ene lækre rødvin efter den anden. Den store og fyldige Cuvée Premium fra Frankrig, Den fine og elegante Marc fallan fra Australien, Den bløde og koncentrerede Italienske Capitello Ripasso – Valpolicella, den smagfulde nyklassiker Paolo Leo Primitivo Di Manduria fra Italien, den delikate Chilenske La Capitana Shiraz og sidst, -men absolut ikke mindst, en fantastisk velsmagende Chateauneuf Du Papa fra Domaine de L´Harmas i Frankrig. Den sidste en stærk bejler til juleanden.

Aftenens vinmenu bliver studeret. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Steve Brørup fra MULTI Wine, guidede de 80 fremmødte igennem aftenen, men en blanding af facts og sjove kommentarer. Han gjorde et fantastisk stykke arbejde.

– Der står nogle kæmpe spande på bordet, som I kan hælde restvinen op i… -Jeg har dog aldrig oplevet at de blev fyldt, når jeg har været ude til vinaftener nord for fjorden, startede han med at fortælle selskabet. En kommentar der fik hele forsamlingen til at bryde ud i et stort grin.

Der blev givet plads til at der kunne diskuteres og snakkes om vinene. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Der var også en konkurrence hvor man skulle gætte en hemmelig vin. Man fik tre valgmuligheder på land, drue og prisleje, og blandt vdem der havde gættet rigtigt trak man lod om seks flasker rigtig god vin. Lodtrækningen var nu overflødig for kun en gættede rigtig, så hun blev den heldige vinder.

 En tilfreds uddeler turde godt love at der vil komme et lignende arrangment næste år.

Helle Pedersen var den eneste der gættede rigtig på alle tre spørgsmål. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Dagli Brugsen måtte desværre melde udsolgt til over 20 forespørgsler om at deltage. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Stemningen var god og afslappet. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Dagli Brugsen havde lånt et af lokalerne på 1. sal i shoppingcentret Blokhuset til vinsmagningen. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Dagli Brugsens slagter havde forberedt et overdådigt oste- og pølsebord, som fik stor ros af de fremmødte. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Uddeler Anders Sølvkjær tør godt love et lignende arrangement næste år. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events