Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Du inviteres med indenfor

Blokhus åbner det første strandhotel i nyere tid. Det sker, når Strandhotellet Blokhus officielt slår dørene op til åbent hus d. 2. juli.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Det er med stor fornøjelse, at hele teamet bag Strandhotellet Blokhus indbyder til åbent hus d. 2. juli kl. 12.00 – 15.00.

Der er intet der er overladt til tilfældighederne på det nye Strandhotel. Det helt nye strandhotel emmer af charme og personlighed. Bygningens 2400 kvm er inspireret af de originale danske badehoteller, og interiøret er farverigt med et charmerende miks af nye og gamle møbler, som giver en hjemlig følelse.

– Det er en karrieremæssig drøm der går i opfyldelse, at arbejde indenfor så højt et ambitionsniveau. Det er et kreativt, dynamisk og ikke mindst perfektionistisk miljø der hersker omkring det nye badehotel. Der er ingen ting overhovedet, som er overladt til tilfældighederne, fortæller hoteldirektør, Anders Thorsager, om Strandhotellet Blokhus, der slår dørene op for offentligheden til åbent hus d. 2. juli.

– Når vi indbyder til åbent hus vil der være musik, kolde drikke og saltede snacks samt hyggelig sommerstemning. Der vil ligeledes være mulighed for, at se nogen af de forskellige typer værelser, som alle er indrettet individuelt. Vi håber, I vil være med til at fejre Blokhus’ nye Strandhotel, afslutter Anders Thorsager .

 

Læs om fantastiske oplevelser og events