Nyheder
imported

EBK i nyt samarbejde med NOVASOL

Efterspørgslen efter leje af sommerhus i Danmark er historisk høj. Derfor lancerer en af landets mest erfarne producenter af fritidshuse et nyt udlejningskoncept i samarbejde med NOVASOL.

EBK HUSE lancerer udlejningshuse i samarbejde med NOVASOL

”Turismen vokser og vokser i Danmark. Turisterne elsker vores natur, kultur og gastronomi og efterspørger i stigende grad overnatning i sommerhuse i dansk design. Flere danskere foretrækker også ferie i Danmark og vender sig mod det autentiske liv i sommerhuslandet,” siger Carlos Villaro Lassen, administrerende direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening og fortsætter:

”Udlejning af feriehuse i 2017 er på vej mod ny rekord. Jeg mangler endnu tallene fra august, men juni viser en vækst i forhold til 2016, der også var et rekordår. Juli er helt speciel. Her var der stilstand sammenlignet med sidste år – og det har ikke noget med regnvejr at gøre, tværtimod. Der var fully booket fra Bornholm til Blåvand. Vi har nået kapacitetsgrænsen og har en markant mangel på udlejningshuse. Derfor opfordrer vi danskerne til at bygge nye sommerhuse til udlejning.”

Efterspørgsel efter moderne sommerhuse
Mange sommerhuse har en romantisk stil, flere år på bagen og er ikke så komfortable, som de har været.  Det clasher med efterspørgslen fra lejerne:

”Mange af de danske sommerhuse er fra 60erne og 70erne, hvor der var et byggeboom. De er fine til eget brug, men lever ikke op til kravene fra nutidens kunder, der ønsker nye og moderne kvalitetshuse,” siger Carlos Villaro Lassen.

Det er derfor også konceptet bag de nye hustyper, som EBK lancerer denne måned:

”Vi er en af de førende inden for produktudvikling og salg af fritidshuse i Danmark og producerer mange forskellige hustyper, der bliver skræddersyet til den enkelte familie. Sammen med NOVASOL har vi udviklet en ny serie af huse, der opfylder den brede efterspørgsel fra tyske, norske og danske turister. De søger moderne, stilrene og miljøvenlige huse i dansk design. De krav lever vores nye udlejningshuse op til,” fortæller marketingdirektør Dorte Keinicke. 

Indlejningschef hos NOVASOL, Peter Greve-Thomsen uddyber:

”Vi er stolte over partnerskabet med EBK, der producerer noget af det ypperste inden for danske fritidshuse. Husenes udformning matcher efterspørgslen efter aktiviteter ude og inde. Udebruser og udekøkken er eksempler på, hvad der er attraktivt hos lejerne – det populære outdoor-liv har slet ikke peaket endnu.”

Unik situation for køb af udlejningshus
Dorte Keinicke forklarer, hvorfor det er en god forretning at investere i et udlejningshus nu:

”Lånegrænsen er forhøjet fra 60 til 75 procent, renten er historisk lav og efterspørgslen efter udlejningshuse historisk høj. Det åbner op for flere typer af investorer på markedet. Derudover får du en skattefri indtjening og dækket dine lejeomkostninger. Hvis du udlejer gennem et bureau som NOVASOL bliver huset også løbende opdateret, rengjort og vedligeholdt, så det vedbliver med at fremstå attraktivt.”

Læs om fantastiske oplevelser og events