Nyheder
imported

Efter stille sommer: Fårup Sommerland lancerer egen sensommerpakke med billige billetter

Coronarestriktioner, sommerpakke og ustadigt sommervejr har haft stor indflydelse på den foreløbige sæson i Fårup Sommerland. Nu vælger forlystelsesparken at sænke priserne på sæsonkort og 15.000 billetter i håb om at få nordjyderne til at slå vejen forbi sommerlandet i løbet af de kommende måneder, der blandt andet byder på besøg fra Ramasjang-stjerner og den traditionsrige høstfest.

Coronakrisen har haft store konsekvenser for danske forlystelsesparker, der stadig kæmper med eftervirkningerne af den massive nedlukning og de efterfølgende restriktioner. Det gælder også for Fårup Sommerland, som måtte udskyde sæsonåbningen og overholde en række restriktioner i parken. Dette, kombineret med billige billetter hos mange øvrige attraktioner og ustadigt sommervejr i juli måned, har foreløbig resulteret i færre nordjyske besøg i forlystelsesparken. – Vi kæmper, som så mange andre i branchen, med at holde skindet på næsen i denne sæson, og det har naturligvis gjort situationen ekstra udfordrende, at forlystelsesparkerne ikke har været en del af regeringens sommerpakke. Det har blandt andet betydet, at potentielle gæster har fravalgt os til fordel for billigere alternativer denne sæson, lyder det fra direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, der kalder regeringens sommerpakke for yderst problematisk og konkurrenceforvridende.

Sænker prisen på billetter og sæsonkort

Det er i høj grad de nordjyske gæster, der har valgt at besøge attraktioner, som er en del af sommerpakken, fremfor Fårup Sommerland i denne sæson. Derfor vil parken nu indføre sin egen ”sensommerpakke”, så parken bliver attraktiv for nordjyderne i de sidste måneder af sæsonen.

– Vi har igennem sommeren set, hvordan attraktionerne, der er inkluderet i sommerpakken, har haft mange besøgende – det gælder også de nordjyske gæster, som vi har savnet i denne sæson. Med en forhåbning om at kunne tiltrække nogle flere nordjyder i parken de kommende måneder lancerer vi derfor vores egen sensommerpakke med en fordelagtig pris på sæsonkort og 15.000 rabatterede billetter, afslører Niels Jørgen Jensen.

Med sensommerpakken kan gæsterne spare op til 140 kr. pr. billet, og de sælges efter først til mølle-princippet. For at få fingrene i de billige billetter er det således om at være i god tid, for de første der køber, får den laveste pris, som starter på 150 kr. pr. billet. Billetterne skal købes på forhånd og kan kun købes på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Forud for 2020-sæsonen oplevede Fårup Sommerland en betydelig stigning i salget af sæsonkort på 16 procent, men i lyset af coronasituationen og sommerpakken oplever parken nu, at kun halvt så mange har sikret sig et sæsonkort i forhold til tidligere år.

– Vi er dybt afhængige af vores loyale sæsonkortholdere, der besøger os igen og igen – især udenfor højsæsonen. Når vi retter blikket mod de kommende måneder, kigger vi ind i korte køer og god plads til alle gæster, forklarer Niels Jørgen Jensen.

Fårup Sommerland har derfor valgt at sænke prisen på sæsonkort til kun 425 kr. resten af sæsonen.

– Vores håb er, at den reducerede pris på både billetter og sæsonkort vil resultere i en stigende interesse blandt nordjyderne for at besøge parken de kommende måneder, slutter Niels Jørgen Jensen.

Masser af oplevelser i sensommeren

Der er mange gode grunde til at besøge Fårup Sommerland de kommende måneder. Parkens eventkalender byder blandt andet på besøg fra Ramasjang-favoritterne Onkel Reje, Hr. Skæg og Kristian fra Ramasjang Mysteriet, som skal opklare mysterier i parken.

Derudover holder parken traditionen tro åbent i efterårsferien, som byder på Danmarks hyggeligste høstfest og et væld af spændende aktiviteter.

Læs om fantastiske oplevelser og events