Nyheder
imported

Efterårsferie for familien i Blokhus

Zombier, havhekse og massevis af sukkersøde smagsoplevelser. Helt og aldeles politisk ukorrekt i et idyllisk familiebillede, men der er jo lagt op til at det både skal være sjovt og anderledes, når der er ferietid, og du og familien holder efterårsferie.

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Presse

Sammen med høstfest og flot lysfaldsfest samt imponerende sandslotte, hvor man f.eks. kan prøve at gøre kunsten efter, er der derfor lagt op til en spændende og uforglemmelig efterårsuge i Blokhus, hvis du holder ferie sammen med børn. 

Efterårsferien er i år en uge, hvor du kan vælge og vrage imellem en sand perlerække af spændende oplevelser. Erhvervsforeningen Destination Blokhus har f.eks. et rigtig spændende efterårsprogram klar med over 100 aktiviteter og oplevelser for hele familien.

Alle detaljer omkring alle aktiviteter er dog ikke helt på plads endnu, men Jannie Ratke O'Connor, som er tovholder på efterårsprogrammet fra Erhvervsforeningen, lover et sprængfyldt og spændende efterårsprogram, hvor alle de populære aktiviteter indgår, og du vil også kunne finde nye og spændende oplevelser, som ikke har været i Blokhus før.

 

5 oplevelsestips til efterårsferien

Vi kan dog allerede nu løfte sløret for nogle af oplevelserne, og her finder du 5 spændende oplevelsestips til familiens efterårsferie:

 

1. Zombie Run

En af de helt store nye efterårsoplevelser er Zombie Run. Et 2,5 km. familieløb, som arrangeres sammen med PGU Runners. Løbet har sit udgangspunkt i Gateway Blokhus, og alle bliver udstyret med 3 ”liv”, som er illustreret med 3 plastikstrimler, som du løber med i livremmen. Zombierne jagter dig og vil stjæle dine liv. Løbet afvikles torsdag den 21. oktober under mørkets frembrud imellem kl. 17-20, og det kan godt være en lille smule skræmmende, så vi anbefaler at børnene løber sammen med voksne, fortæller Jannie Ratke O'Connor. Der vil være et diplom til dem, som har 1 liv tilbage ved løbets afslutning. Al deltagelse kræver tilmelding.

> Tilmeld Zombie Run

 

2. Blokhus By Night

Der er lagt op til en hel dag fyldt med gode oplevelser for børnefamilier mandag den 18. oktober, når der afholdes Blokhus By Night. Deltag f.eks. i det store havhekseløb, som er et stort opgaveløb. Oplev et fantastisk trylleshow med Ali Babas Karavane, tilbered heksefingre over bål, leg med store sæbebobler, hør musik og oplev Drag Queen ”Mizz Privileze” kendt fra TV2´s udsendelse ”Danmark har talent”. Aftenen afsluttes med kæmpe fyrværkerishow på Blokhus Strand.

 

3. Sweet Halloween

Sweet Halloween er en hel oplevelsesdag torsdag den 21. oktober med masser af søde smagsoplevelser. Deltag f.eks. i flødebolle mesterskabet og spis alle de flødeboller, som du kan. Pynt Halloweenkager med Sara Græsborg kendt fra ”Den store bagedyst” og vær med i et hyggeligt og sjovt sukkermonsterløb, hvor der skal findes slik. En rigtig sukkersød oplevelsesdag.

 

4. Lysfald og Høstfest i Fårup Sommerland

Oplev Fårup Sommerland i et helt nyt lys, når der inviteres til Lysfald. Lysfald afholdes hver dag fra kl. 17.30 i efterårsferien, og der tændes tusindvis af lamper, som indhyller parkens forlystelser og skovens trækroner i fortryllende farver. Samtidig inviterer forlystelsesparken også til Høstfest i efterårsferien, hvor du kan opleve ægte efterårsstemning, når skoven omkring Fårup er klædt i varme efterårsfarver. Her er der lagt op til en masse spændende aktiviteter for alle aldre med bondegårdsoplevelser, høstmarked med egern og pindsvin eller et besøg hos mosekonens bryghus eller den forladte kirkegård i den forheksede skov.

> Læs mere om Høstfest & Lysfald i Fårup Sommerland 

 

5. Verdens største sandslot og Noas Ark

Oplev verdens største sandslot på 21,16 meter, som er opført på P-pladsen foran Skulpturparken Blokhus. Sandslottet er optaget i Guinness World Records og er flot udsmykket af nogle af verdens bedste sandskulptører. Kombiner besøget med et visit i Skulpturparken Blokhus, hvor temaet er Noas Ark. Her kan du gå på opdagelse i den flotte park, og børnene kan lære meget mere om hvordan kunstnerne har fortolket historien med de imponerende værker af Noa, arken, dyrene og syndfloden, der pryder den 20.000 m2 store park.
 

> Læs mere om værkerne i Noas Ark

 

Børnevenlige overnatningssteder 

Er du på ferie med børn, så er Hotel Fårup midt i Fårup Sommerland med garanti et stensikkert hit. Centralt i feriebyen Blokhus kan du også bo på Blokhus Feriecenter, Danland eller tage familien med på en uforglemmelig campingferie hos Jambo Feriepark. Er du mere til en hyggelig sommerhusferie, så kan kigge nærmere på et hyggeligt feriehus hos en af feriehusudlejerne.

> Find alle overnatningsteder og feriehusudlejere i Blokhus

> Se flere attraktioner og oplevelser i Blokhus

 

> Se program for Blokhus Efterårsfestival 2021

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events