Pandrup

Efterårsferie i fællesskabets tegn i Pandrup

Efterårsferien i Pandrup bliver fyldt med hyggelige aktiviteter for både store og små, og byens specialbutikker pynter op og er klar med gode tilbud..
– Mange kan huske bogstavjagten i byens butikker fra deres barndom, og sidste år genoptog vi traditionen, da det var en aktivitet, vi alle kunne deltage i sammen, hver for sig, siger Susanne Larsen Kristiansen medlem af borgerforeningens bestyrelse.
– Selvom vi ikke længere er underlagt corona-restriktionerne, synes vi alligevel, det er en tradition, der er værd at føre videre til vores egne børn, fortsætte hun.
Fra lørdag til onsdag vil man kunne finde bogstaver i byens butikker, som hver dag udløser præmier til afhentning torsdag aften i Anlægget.

Film og bålhygge
Tirsdag vil der også være gratis børnefilm i Kino, og torsdag eftermiddag kan man traditionen tro udskære græskær på Torvet.
– Corona har gjort, at mange events er blevet aflyst de sidste halvanden år, og vi trænger bare til at lave noget, hvor vi også er fysisk sammen igen, siger Tanja Kjær Larsen fra bestyrelsen.
– Derfor er glæder vi også ekstra meget til at gentage succesen fra 2019 med vores hyggelige Bålfortællinger i Pandrup Anlæg, fortsætter hun. 
Bålfortællingerne er en serie af små hyggelige fortællinger rundt omkring i Anlægget for børn og voksne i alle aldre.
Deltagerne bliver guidet af skæret fra lanterner, som bliver placeret langs stierne mellem fortællerne. De små fortællingerne bliver fortalt løbende, så man selv kan bestemme tempoet på turen.
For enden af lanterne-stien sælger Pandrup Borgerforening æbleskiver og kaffe til fordel for Giv en Julegave, som yder julehjælp til økonomisk udsatte familier i Jammerbugt Kommune.
– Giv en Julegave gør et kæmpe stykke arbejde i lokalområdet, så det vil vi gerne støtte ved at donere indtjeningen til Giv en Julegave, siger Tanja Kjær Larsen.
For Pandrup Borgerforening er det vigtigt at arbejde sammen med andre foreninger og organisationer i lokalområde med det fælles formål at højne fællesskabsfølelsen og stoltheden for området. 

Aktiviteterne
Fra lørdag 16. oktober vil der rundt om i byen være græskar med bogstaver.
Sæt bogstaver sammen til et ord og send svaret til Pandrup Borgerforenings Facebookside senest torsdag 21. oktober kl. 12.00.
Desuden er der bogstavjagt ad flere omgange.
Find bogstaverne i butikkernes vinduer og gæt ordet og send løsningen til borgerforeningens Facebookside inden tidsfristen.

Der er bogstavjagt:

  • Lørdag 16. oktober til mandag 18. oktober kl. 12.
  • Mandag 18. oktober til tirsdag 19. oktober kl. 12.
  • Tirsdag 19. oktober til onsdag 20. oktober kl. 12.
  • Onsdag 20. oktober til torsdag 21. oktober kl. 12.

Pandrup Kino byder på gratis film tirsdag 19. oktober kl. 13. Billetterne kan afhentes i kino fra kl. 12.
Torsdag 21. oktober er der udskæring af græskar med udtrækning af præmier på Sparekassetorvet, og kl. 18.30 samme dag er der spændende bålfortællinger i Pandrup Anlæg samt udlevering af præmier fra bogstavjagterne.

Læs om fantastiske oplevelser og events