Nyheder
imported

Efterårsmodeshow i Kirkensgaard

42 kvinder hyggede sig til Efterårsmodeshow i Kirkensgaard i Hune. Efterårsaktiviteterne i butikken betyder mindst ligeså meget som højsæsonen for indehaver Jonna Nielsen.

Set & Sket i Hune:

Modeshow og kvindehygge i Kirkensgaard

Tekst: Louise Kande

– 42 skønne kvinder kom til vores modeshow. Billetterne er altid hurtigt væk, og budskabet bliver kun bragt via nyhedsbrev til vores kundeklub og via Facebook.

Så vil man gerne med engang, er det vigtigt, at man tilmelder sig vores kundeklub i butikken eller på vores hjemmeside eller liker vores Facebookside, fortæller indehaver Jonna Nielsen. 

Der blev vist 30 sæt tøj på 6 modeller – og Jonna Nielsen kan afsløre, at efteråret byder på rosa, lys petrol, vinrød og blåt. Alle farver, som står godt til alt det sorte og grå.

Og det var alt andet end sort, gråt og trist, hvad Jonna afslørede for gæsterne. Der blev vist festkjoler, hverdags- og smart tøj, vinterjakker, støvler, tasker, og ikke mindst var der fokus på smykker fra Våga.  Ellen som sælger fra smykkefrmaet besøgte nemlig butikken, og gav gode råd til gæsterne om, hvordan man med forskellige smykker, kunne lave forskellige styles. 

– Dem var folk vilde med, og alle fik en gave med hjem, fortæller Jonna begejstret. 

Undervejs blev der holdt pause, hvor der blev trukket lod om flere forskellige præmier, som var sponseret af butikkens leverandører. – Aftenen har stor betydning for både os og vores kunder. Det er så skønt for os med arrangementer uden for sæsonen, så der sker noget, og kunderne vil det så gerne. Det er jo også vigtig at inspirere kunderne til noget, de ikke lige selv havde tænkt på, og så kan vi godt lide at forkæle dem lidt, og hygge om dem sådan en aften, afslutter Jonna. 

Læs om fantastiske oplevelser og events