Nyheder
imported

Efterlysning i Blokhus: Vi gik jo bare tur nede ved strandkanten

På ganske kort tid mister et ægtepar balancen i et kviksands-hul, men bliver heldigvis hjulpet op af en ukendt kvinde, som nu efterlyses.

Tekst: Louise Kande – Foto: Privat

Inge og Christian Gregersen, begge over 80 år, fra Nørresundby var ude at slentre en tur langs strandkanten – som de så ofte har gjort. De har sommerhus i Blokhus og er vant til at opholde sig på stranden. Men denne gang, skulle turen blive en helt anden, end de havde turde forestille sig. – Der var så varmt, Christian og jeg går og hygger os og vil lige afkøles lidt i vandkanten. Lige pludselig falder vi i et hul, og så sidder vi fast, fortæller Inge, der stadig er lidt chokeret over episoden. – Vi holder så  godt fast i hinanden, som vi kunne.  Inge og Christian begynder at gå lidt i panik og kan ikke rigtig komme fri fra kviksandet, der blot trækker dem længere og længere ned. – Pludselig kommer en sød kvinde løbende mod os. Hun lå ellers og solbadede, men hun kunne nok godt se, at et par i vores alder ikke sådan normalt står og kissemisser i vandkanten, siger Inge med et smil.  – Der var noget galt.

Kvinden hjalp parret op, men da Inge og Christian begge var lidt fortumlet over episoden, fik de hverken kvindens navn eller andre oplysninger.

– Vi vil så gerne snakke med hende igen og takke hende for hendes uvurderlige hjælp, afslutter Inge.

Kan du hjælpe Inge og Christian med at få fat på kvinden, der hjalp dem fri fra kviksandet? – Eller er du måske kvinden der hjalp dem?  Kontakt på mail, på mail@blokhus.dk.

Du kan selv holde øje med kviksandet når du går langs stranden. Kviksand har som regel en noget mørkere farve end det omkringliggende sand. Kviksand er almindeligt sand, som mister sin bæreevne, fordi der strømmer vand op gennem sandet nedefra.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events