Aabybro

Aabybro i rivende udvikling

Burgerkæde og stor detailkæde rykker ind
Rundkørsel Aabybro

Teknologiparken, der ligger tæt på omfartsvejen i Aabybro, bliver nu ramme for endnu flere butikskæder.
Området er særdeles populært for de store kæder i Danmark. I forvejen findes der store kædeforretninger som Jysk, thansen, McDonald´s og Jem & Fix, og nu er der endnu flere på vej.
Det er det velkendte entreprenørfirma Tom Jakobsen A/S, der har været drivkraften i at udvikle projekterne og lave mange af aftalerne i de bygninger, han har været bygherre på.

Denne gang er det den internationale burgerkæde Burger King og detailkæden Sport24, der står klar til at drive forretninger i byen.

teknologiparken
tom jakobsen

Derudover er bygningen, der fremadrettet skal huse Harald Nyborg ved at stå færdig, og Tom Jakobsen forventer at den vil være klar til åbning i sensommeren 2023. Harald Nyborg er i familie med Jem & Fix, som allerede er flyttet ind i området, og de er begge ejet af familien Daell, oplyser Tom Jakobsen.

Burger King, der bliver på ca. 300 m2, vil komme til at ligge ved siden af Sport24, som bliver en forretning på 1000 m2. Begge forretninger forventes at være klar til åbning sidst på efteråret eller omkring årsskiftet. Det hele afhænger af myndighedsbehandlingen, byggetilladelser og trafikforhold, fortæller Tom Jakobsen og fortsætter: -Men Jammerbugt Kommune plejer nu at være meget samarbejdsvillig i forhold til disse ting, så det er jeg helt fortrøstningsfuld omkring.
Samtidig vil der blive etableret en række elladestandere på p-pladserne. Der er 2 operatører inde, der vil anlægge omkring 15 ladestandere.

Driftig entreprenør

Teknologiparken er et populært område, og arealet er snart ved at være fyldt ud.
-Der er kun to kommunale erhvervsgrunde tilbage, som har været i udbud et par gange. Jeg har også stadig selv lidt jord tilbage, og der er måske noget nyt på vej hertil, fortæller Tom Jakobsen.

-Vi har været i forhandling med Sunset Boulevard igennem længere tid. De er vores største kunde, men der er ikke nogen endelig afgørelse om det er dem, der skal etablere sig. Det må vi se, siger han.
Tom Jakobsen A/S er et stort aktiv for udviklingen i Aabybro. Han har bygget flere steder, og fået etableret mange aftaler med de store kædeforretninger.

Selv er han lidt beskeden med at rose sig selv.
-Jeg får mange skulderklap for tiden. Men det kan godt give mig en lidt dårlig smag i munden, for jeg gør det naturligvis også fordi jeg kan se, at det er en god forretning.
Aabybro er en kæmpe motor og unik indenfor detail. Jeg vil vove den påstand, at der ikke er mange byer i Danmark af Aabybros størrelse, som kan bryste sig af at være hjemsted for så mange store butikskæder. Vi har jo næsten pladen fuld efterhånden, siger Tom Jakobsen.
Detailhandlen er et stort aktiv for Aabybro, og byen lukrerer også på det. Kæderne er super glade for at være her, og de mange butikker trækker også mange borgere til, så det er en opadgående spiral. Det er gode indbyggere. De er ressourcestærke og har virkelyst. Det er godt for byen, siger Tom Jakobsen.

Tom Jakobsen A/S er en velkendt entreprenør i området. Førhen havde han omkring 70-80 ansatte, men for nylig har han har omlagt firmaet, og har i dag kun ca. 10 – 15 administrative medarbejdere.
-De er ansat til at udvikle og styre byggeprojekterne. Vi omsætter for det samme, men nu hyrer jeg i stedet underentreprenører ind, afslutter Tom Jakobsen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events