Nyheder
imported

”Elsk” nyt tøjkoncept ved Kalstrup

Økologi og bæredygtighed er nøgleordene for tøjkonceptet ”Elsk”, som man nu også kan finde hos Kalstrup.

Nyhed:

Økologi og bæredygtighed er nøgleordene for tøjkonceptet ”Elsk”, som man nu også kan finde hos Kalstrup.

Tekst: Trine Skovsgaard Bjerg – Foto: Blokhus avis

”Elsk” er et relativt nyt koncept og har hjemme i Klitmøller. – Idemændene bag tøjmærket har den filosofi, at de vil producere tøj i høj kvalitet af naturlige og økologiske materialer og kombinere bæredygtighed med kvalitet. Alle designs bliver produceret i et begrænset oplag og firmaet får størstedelen af deres designs printet i Holstebro og alle broderier er lavet i Hanstholm, fortæller Per Kalstrup.

Indtil videre forhandler Kalstrup et bredt udvalg af ”Elsk”s t-shirts, sweatshirts og strik, der findes til både kvinder og mænd og med tiden er det også planen, at der vil indgå bukser i sortimentet. – Det specielle ved nogle af trøjerne i strik er, at de er fremstillet af genbrugstøj som for eksempel brugte jeans, forklarer Per Kalstrup, mens han er i gang med at lægge de sidste ankomne varer på plads.

I påsken vil der være mulighed for at høre mere om filosofien bag tøjmærket, når Lars Riis, der er en af ”Elsk”s grundlæggere, kommer forbi Kalstrup lørdag den 8. april.

Per Kalstrup har i samarbejde med ”Elsk” fået designet en hel særlig t-shirt med relation til Blokhus. – Vi lod os inspirere af, at finhvalen igen kommer til Blokhus og har fået ”Elsk” med på ideen om, at lave en t-shirt i to forskellige farver med et diskret billede af hvalskelettet, afslutter han. 

Læs om fantastiske oplevelser og events