Nyheder
imported

EM i skeet slutter med dansk medalje

Lokal juniorskytte har netop vundet bronze med hjem til Jetsmark

Tekst: Lotte Kande – Foto: Skytteunion.dk

Juniorskytten Emil Kjeldgaard Petersen fra Jetsmark Sogns Jagtforening vandt søndag d. 10. juli, bronze ved EM i skeet i Lonato, Italien. Klubkammeraten Johan Birklykke sluttede som nr. 34 og det danske juniorlandshold sluttede som nr 4.

Emil Kjeldgaard Petersen havde skudt sig i finalen som nr. 4 med 120 point (25+23+24+24+24). Han var naturligvis rigtig glad efter finalen. – 3. gang var lykkens gang, og det er min første internationale medalje. Det var en kanon fed oplevelse, som jeg kan leve højt på længe. Min indledende skydning var også yderst tilfredsstillende, dog har jeg er par enkelte småting, der skal arbejdes på til næste gang, fortæller den stolte juniorskytte.

Også Johan Birklykke fra Jetsmark Sogns Jagtforening deltog i juniorkonkurrencen. Han sluttede på en samlet 34. plads med 113 (23+23+24+22+21). Den unge skeet-skytte var dog en anelse skuffet efter skydningen, – EM har været en hård omgang på grund af varmen. Jeg er naturligvis ikke tilfreds med mit resultat, men jeg må kæmpe videre til jeg selv står på podiet med metal om halsen, ligesom min gode klubkammerat. Samlet endte det danske juniorhold på en 4. plads.

Også bestyrelsesmedlem, Anders Esholm Jensen er stolt. – Vi har i Jetsmark Sogns Jagtforening haft fokus på junior- og talentarbejde i mere end 15 år og det har kastet adskillige jyske og danske mesterskaber af sig for både damer, herrer og junior. Internationalt har foreningens skytter vundet medaljer ved EM og World Cup – og ikke mindst Anders Goldings sølvmedalje ved OL i London. At Emil Kjelgaard Petersen kommer hjem til klubben med en flot bronze medajle er vi mange der er stolte af, afslutter han. 

Læs om fantastiske oplevelser og events