Nyheder
imported

En akrobatisk heltinde med ben i næsen?

Motor Mille kommer til Fårup Sommerland! Hun hedder i virkeligheden Mille Gori, er 24 år, er ved at uddanne sig til danser på Statens Scenekunstskole, har ekstremt meget energi, tusind forskellige projekter kørende og har været med i diverse teaterforestillinger, siden hun var ti år.

Fårup:

Motor Mille som bl.a. er kendt fra Cirkus Summarum gæster Fårup Sommerland lørdag d. 24. og søndag d. 25. maj, kl. 13 og 15

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Presse

Du kender måske Motor Mille fra Ramasjangs fortryllende cirkusunivers – Cirkus Summarum, hvor alting er som i et rigtigt cirkus, bare anderledes. Sidste år, fik Jacob Riising som fortjent, da han forsøgte at få Motor-Mille, showets nye akrobatiske heltinde med ben i næsen, til at agere indianerkvinde i minimal bikini. Det gjorde han, fordi Motor Mille er en sej pige, der både kan skille en motor ad og lave yndige piruetter. Børnene nyder Ramasjangs cirkusunivers, fordi det er det enkle, barnlige, jordnære og musikalske, der er showets store styrke. Fårup Sommerland glæder sig til at få besøg af Motor Mille, som elsker sjov og ballade – så det kommer ikke til at gå stille for sig, når hun gæster Fårup Sommerland.

Læs om fantastiske oplevelser og events