Kancelligaarden
Blokhus

En drøm gik i opfyldelse

Kancelligaarden er klar til åbning

Det er en stor dag for værtsparret Jochen Elsner (57) og Manuela Dekepper (56), der slår dørene op til Kancelligaarden Cafe og Brasserie i Blokhus i denne weekend. Bygningen husede tidligere Café Peace, som lukkede ned sidste år og har stået tom siden. Men nu er der fundet nye forpagtere. Det er et tysk par, som egentlig stammer fra Bremerhafen, men de har boet i Pandrup siden 2014, så de kender Blokhus og området omkring særdeles godt.

Kancelligaarden

Jochen er uddannet kok tilbage i 1980, og hans kone Manuela er uddannet i ledelse og drift af storkøkkener. Tilsammen har de lang og bred erfaring indenfor branchen.
-Jeg var på ferie i Blokhus tilbage i 2014, og det eneste sted man kunne spise dengang var på Restaurant Futten. Her mødte jeg Thomas Othegraven og han manglede en kok, så derfor sagde jeg ja tak og rykkede til Danmark, fortæller Jochen.
Manuela har senest arbejdet på Restaurant Hawet i Blokhus, og pludselig en dag så de skiltet udenfor Café Peace, hvor der manglede en forpagter.
-Det har været en drøm for os de seneste 5- 6 år, så vi tog chancen og tog kontakt til ejerne. Og det har vi ikke fortrudt, fortæller Jochen, som har set meget frem til åbningen.

Kancelligaarden
Kancelligaarden

Restauranten kan huse 60 spisende gæster indendørs og 120 på den udendørs terrasse.

Menukortet er en fusion af nordisk, fransk og internationalt køkken. Alt er hjemmelavet, og der bydes både på klassikere som stjerneskud og cafeburger sammen med nyere initiativer.

Vi drømmer om at lave noget, der ikke findes i forvejen her i området, siger Jochen.

Det er blandt andet skaldyrsfad, nordjysk kaffebord hver søndag/mandag samt konceptet social dining hver torsdag. Og sammen med vine af god kvalitet er det  noget af  det gæsterne kan se frem til.

-Vi vil give vores gæster en fantastisk oplevelse. Det bliver god mad og god betjening, så alle kan gå herfra med et positivt indtryk, afslutter Jochen.

Restauranten åbner lørdag den 11. marts kl. 11.00, og herefter vil den være åben hver dag hele året.

Læs om fantastiske oplevelser og events