Nyheder
imported

En gammel slåbrock gæster Hune

Der bliver motion for både syng med- og latter-musklerne, når sangskriveren og forsangeren fra det legendariske Slåbrock Band, Kjeld Thorbjørn, gæster Spillestedet/Kulturhuset Blokhus den 18. April.

Blokhus:

Der bliver motion for både syng med- og latter-musklerne, når sangskriveren og forsangeren fra det legendariske Slåbrock Band, Kjeld Thorbjørn, gæster Spillestedet/Kulturhuset Blokhus den 18. April.

Tekst redigeret af Update-Blokhus Avis – Foto: Pressefoto

 

Kjeld Torbjørn optræder igen efter mange års pause, nu med en akustisk trio – og for såvel gamle som nye fans af Slåbrock Band er der noget at hente.

Nu spiller I vel no’en af de gamle Slåbrock-sange? Sådan lyder første spørgsmål som regel, når Kjeld Torbjørn ankommer til et spillested. Og svaret er JA. For selv om Slåbrock Band og Torbjørns Trio er to forskellige bands, så er lighederne mere slående end forskellene.

Én forskel især er, at trioen spiller akustisk. ”Så hyler det ikke så meget i høreapparatet”, griner Kjeld Torbjørn. ”Hverken i mit eller tilhørernes”.

 

Satiriske sange

Kjeld Torbjørn – nu 68 år – var og er mr. Slåbrock, der skrev alle de store hits, som det legendariske nordjyske band havde succes med i 1970’erne og ’80erne. I alt 3 vinyl-LP’er blev tilsammen solgt i langt over 100.000 eksemplarer. Og SB blev kendt som et af de mest forrygende liv-bands i Danmark.

De mange satiriske sange på både vendelbomål og rigsdansk kædes sammen af Torbjørns stand up-lignende talegaver – nok er manden pensionist, men han dyrkede faktisk stand up-genren længe inden denne fik sig et navn her i landet. Og han er i forrygende form og kan sagtens fylde scenen ud – uden rollator. Så alt og alle – publikum inklusive – får læst og påskrevet i en gang forrygende mund-diarré. Der er ikke mange dybt alvorlige øjeblikke i aftenens løb.

Musikalsk ligger sagen i de allerbedste hænder hos de to øvrige tredjedele af trioen: Ole Albrechtsen på guitar og dobro og Ronny Caspersen på guitar og harmonika.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events