Nyheder
imported

En latterfyldt generalforsamling

Torsdag d. 30. marts afholdt Erhvervsforeningen Destination Blokhus generalforsamling – hvor formandens beretning, valg af bestyrelse, budget blev gennemgået samt underholdende indslag med latterinstruktør Søren Dinitzen

Torsdag d. 30. marts afholdt Erhvervsforeningen Destination Blokhus generalforsamling – hvor formandens beretning, valg af bestyrelse, budget blev gennemgået samt underholdende indslag med latterinstruktør Søren Dinitzen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Det med at grine er bare så godt, vi kender alle følelsen af at grine godt og grundig. Det var udgangspunktet til årets generalforsamling, hvor latterinstruktør Søren Dinitzen var kaldt til Kulturhuset Blokhus. – Når man har siddet og talt om økonomi, budgetter, planlægning og haft vigtige punkter på dagsordenen, så er det godt lige at blive rusket i gang igen, fortæller formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup, som blev genvalgt som Formand. – Effekten er slående, og når vi griner sammen, så får vi altså bare en helt anden tilgang til hinanden – og vi blev virkelig rusket sammen på latterfyldt vis, fortæller hun.

På dagsordenen var bl.a. formandens beretning; der indeholdt en gennemgang af det flotte udviklings- og aktivitetsniveau for 2016 samt en kort fortælling om de planlagte kommende indsatser, aktiviteter og events for 2017. De bestyrelsesmedlemmer, som var på valg, blev alle genvalgt. Dertil blev Kaj Jensen fra Dayz Grønhøj Strand valgt ind.  

Læs om fantastiske oplevelser og events