Nyheder
imported

En travl og følelsesladet, men tryg første åbningsdag

Kunderne har også glædet sig til igen at kunne besøge butikker

Tekst og foto: Martin Frandsen

Straks hun åbnede døren i dag mandag 1. marts fik Nanci Christensen og Nyform i Blokhus besøg af de første kunder efter genåbningen af butikkerne.
– Der var faktisk mange kunder fra start, og de synes, det er helt vildt fedt, at de endelig kan kigge ind. Det har de gået og ventet på, så det er dejligt, fortæller Nanci Christensen.
Politiet har også været forbi Blokhus og butikken.
– De kom for at se, om vi havde afstandsmærker, håndspit og ekstra mundbind, hvis nogle kunder skulle have glemt det, og vi fik stor ros, smiler Nanci Christensen

Med kollegaerne på skype
Hun lægger ikke skjul på sin begejstring over at være tilbage i sin butik.
– Det er superlækkert. Jeg har virkelig savnet det
Under m

nedlukningen har hun brugt megen tid på at gå ture.
– Og så har vi i Nyform hver morgen haft fitness over skype, og vi har haft skypemøder om fredagen. Det er godt at have noget at stå op til og stadig være social med kollegaerne, fortæller Nanci Christensen.

Også for at få en snak
Hos Seaside kigger kunderne også ind og ser på udbuddet under rolige og trygge forhold.
– Det er gået fantastisk, lige fra vi slog dørene op, fortæller Else Holmberg.
– Der har været kunder her hele tiden. Nogle har være inde blot for at snakke og andre for også at handle. Så det er virkelig dejligt – for os alle, siger Else Holmberg.

Man bliver helt rørt
Også hos Kalstrup Livsstilhus har kunderne benyttet lejligheden til, at forretningerne nu atter er åbne.
– Efter at vi har været lukket så længe, så bliver man helt rørt af at se vores gæster. Det er noget, vi virkelig har længtes efter. Når man vælger den her branche, så er det fordi, man brænder for kundekontakten, og vi har virkelig længtes efter kontakten med kunderne, fortæller Tine Kalstrup.
– Det er slet ikke det samme at gå og gøre en lukket butik klar, og samtidig er det spændende, hvor mange der kommer. Derfor er det også meget følelsesladet, og man bliver rørt, forklarer hun.
Der har allerede været mange gæster i livsstilshuset, og det har forløbet trygt, stille og roligt.
– Vi er jo alle øvede i at bruge mundbind, holde afstand og spritte af, så det er en tryg oplevelse, siger Tine Kalstrup.

Læs om fantastiske oplevelser og events