Blokhus

En Verden af pil

I weekenden 26. – 27. juni fra kl. 11-17 kan man i Skulpturparken Blokhus lade sig inspirere i et kreativt univers, hvor hele omdrejningspunktet er ”En verden af pil”.
– Her forvandles området omkring sandskulpturerne sig til et stort formidlings- og salgsområde med udstillere af bl.a. nogle af Danmarks dygtigste pileflettere, der både vil demonstrere hvordan man arbejder med pil, og hvordan en kurv, dekorationer, fade og lign bliver til, ligesom man selvfølgelig kan købe deres smukke værker, siger John Andersen, indehaver af Skulpturparken.

Mange salgsboder
Han nævner, at der også kommer salgsboder med haveskulpturer, øvrige kunstværker i pil, spændende udstillere ved værktøj, høstet pil, delikatesser som pilesnaps og salt med røget pil mm. Der bliver også mulighed for at gøre en god handel ved kunst- og designboderne, ligesom man kan besøge ”Ny Vraa” og ”Pilebyg”, der bl.a. vil fortælle om biologisk kystsikring, baseret på piletræ.
– Det bliver også muligt at købe kunst af levende pil flettet som træer og skulpturer ved Baugaarden Art Living. Vi ser frem til en spændende, lærerig og kunstnerisk weekend i pilens tegn, siger John Andersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events