Fjerritslev

Enestående natur og camping i Svinkløv

På toppen af Lien med kig til Vesterhavet

Lige op ad den mest enestående natur i Svinkløv og på toppen af Lien skrænten med den mest formidable udsigt over Vesterhavet, der får de fleste til at tabe pusten, ligger den populære Svinkløv Camping.

Den eftertragtede naturcampingplads oser af hygge og besøges især af gæster, der sætter stor pris på de mange udendørsoplevelser og den ro, som naturen tilbyder. Campingpladsen byder både på overnatning til traditionelle campinggæster, men også  den mere nyskabte mulighed med glamping, hvor traditionelle telte er udbygget og kombineret med mere luksuriøse forhold.

Den smukkeste plet i mit rige

Det var Kong Frederik den 6., der i sin tid udnævnte området ved Svinkløv til den smukkeste plet i hans rige, da han kom ridende med sit følge den 21. juli 1824. 

Og det er ikke kun royal beundring området kan bryste sig af.
Der er nemlig rigtig mange gæster, som er på udflugt i naturen omkring Svinkløv, for netop ligesom kongen at nyde de smukke udsigter.

En af naturperlerne helt tæt op ad Svinkløv Camping er bl.a. Svinklovene, som sammen med Fosdalen er udnævnt til at være en del af Danmarks Naturkanon. 

Naturen omkring Svinklovene er også centrum for optagelser til den folkekære tv-serie Badehotellet, der har rullet over de danske tv-skærme i 10 sæsoner. 

I horisonten ses også det navnkundige Svinkløv Badehotel samt det lille fiskerleje Slettestrand, hvor de smukke havbåde hviler på stranden efter en dag på Vesterhavet. 

Den maritime kystkultur er en stor del af området, og et ophold på Svinkløv Camping giver gode muligheder for at opleve den enestående natur og samtidig fornemme den maritime stemning, som kendetegner egnen.

Hele området er også omgivet af et spændende stinet til både vandrere, mountainbike- og cykelryttere samt turridning på heste.

Både Nordsøstien  og Vestkystruten er f.eks. populære ruter, der forbinder Svinkløv med de andre naturperler langs Nordjyllands vestkyst.

Slettestrand Visitnordvestkysten

Camping og glamping

Uanset om du er på ferie med campingvogn, på gennemrejse eller blot på udflugt, så er alle velkomne på Svinkløv Camping.

Pladsen er både åben for gæster, der selv har telt eller campingvogn med, men det er også muligt at benytte pladsens glamping telthytter, hvor man kan nyde det enkle i at være tæt i naturen, mens du samtidig kan slappe af i en luksuriøs seng med adgang til fælles bad-faciliteter. 

Har du ikke mulighed for at tilberede mad, så kan der bestilles morgenmadsplatter, som kan nydes inden turen går videre.

Coffee to go

Men campingpladsen kan også meget andet end camping.

Udover den hyggelige campingplads med den pragtfulde beliggenhed er der en dejlig butik, som ligger lige uden for pladsen.
Den byder både på et velassorteret minimarked, bagerbrød og coffee to go og udover at betjene campinggæsterne er det også populært for forbipasserende turister.

Der er forskellige varer på hylderne herunder bla. både brugskunst, outdoorvarer og lækkert dametøj.

Alle er velkommen til at kigge indenfor, holde en velfortjent pause, købe en is eller måske nybagte kager med en dertilhørende kaffe og nyde den på terrassen.

I skolernes sommerferie tager pladsen også hul på en koncertrække, hvor der hver fredag er åbent i baren og levende musik. Genren er forskellig fra gang til gang, men generelt kan der opleves populær musik. F.eks. er en af koncerterne med Ole Gas Band, som spiller kendte Kim Larsen-hits.

Læs om fantastiske oplevelser og events