Nyheder
imported

Epoke gørende møde

Onsdag aften blev en ny milepæl sat i Blokhus udvikling. Destination Blokhus, et samarbejde mellem områdets erhverv, foreninger og kommune, blev stiftet

 Onsdag aften blev en ny milepæl sat i Blokhus udvikling. Destination Blokhus, et samarbejde mellem områdets erhverv, foreninger og kommune, blev stiftet.

Den positive udvikling i Blokhus fortsætter. Samme dag hvor den gode nyhed om projektet med Blokhus Bæk (Læs om Blokhus Bæk projektet her), stiftede områdets foreninger og erhvervsliv sammen med Jammerbugt Kommune Destination Blokhus.

30 repræsentanter fra foreninger og erhvervsliv i Blokhus, Hune, Saltum og Panrdrup var mødt frem, hvilket må siges at være rigtig flot.

Vedtægter blev gennemgået og vedtaget, og en ny bestyrelse blev valgt.

Der var en lille diskution om foreningens navn. Flere så gerne at navnet kom til at hedde Destination Blokhus, men det koliderede med Erhvervsforeningen som har registreret og brugt dette.

Der var stor opbakning og enighed om vigtigheden af at man samler kræfterne i en organisation. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Formanden for Erhvervsforeningen var dog villig til at overdrage navnet, mod at Erhvervsforeningen stadig kan bruge navnet i sin markedsføring fremover.

– Vi har jo brugt over 100.000 kr. på at markedsføre dette navn, så det vil vi selvfølgelig gerne kunne fortsætte med, så pengene ikke er spildt, fortalte Preben Jacobsen til blokhus.dk før mødet.

Det var der ingen indvendinger imod, så foreningens navn blev Destination Blokhus, og så droppede man "Samvirket" som oprindeligt var lagt til navnet.

– Det klinger mere, forklarede Per Dam fra Fårup Sommerland.

Per Dam fra Fårup Sommerland lagde vægt på at man valgte at bruge navnet Destination Blokhus om det nye samarbejde. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Flere af de fremmødte var interesseret i at høre om hvem der kan melde sig ind i Destination Blokhus, og om hvor stort et geografisk område man "trak" medlemmer fra.

Som medlemmer optager man Grundejerforeninger, Borgerforeninger, Erhvervsforeninger, Idrætsforeninger, Folkeoplysende Organisationer, Kulturforeninger og Jammerbugt Kommune. Alle indenfor disse kategorier og som kan gå ind for foreningens formålsparagraf der blandt andet siger at man har "interesse for udviklingen i Blokhus-Hune området, så de kan optræde som en enhed i forbindelse med udviklingen af destinationen som én af de bedste i Nordjylland".

Karl Korfits, fra Blokhus Grundejerforening blev valgt til den nye bestyrelse. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

I bestyrelsen blev valgt: Noel Mignon og Rene Zeeberg fra Jammerbugt Kommune – Karl Korftis og Sten Holm fra Blokhus grundejerforening – Preben Jacobsen fra Destination Blokhus Erhvervsforening – Peter Dahl fra Den Erhvervsdrivende Fond – Per Dam, direktør i Fårup Sommerland – Palle Holmbech fra Blokhus-Hune i Udvikling – Jette Holt fra Saltum Trim og Merete Fuglsang Hansen fra Hune.

Jette Holt fra Saltum Trim og Saltum Strand Camping blev valgt ind i bestyrelsen. Foto: Lars Bisgaard – Blokhus Avis / blokhus.dk

Bestyrelsens opgave bliver nu at få en række underudvalg til at fungere. Det er i disse at det egentlige udviklingsarbejde kommer til at foregå.

De fem udvalg er: Markedsføring – Handelsstandstiltag – Uddannelse – Events og Nye tiltag

Læs om fantastiske oplevelser og events