Nyheder
imported

Er outdoor-eventyr noget for dig?

For små, store, nybegyndere, øvede og helt grønne, bliver der fart over feltet, når der vikles Outdooruge i Jammerbugten i hele uge 31 – til lands, til vands og næsten også i luften.

Vær’ med, når der afvikles Outdooruge i Jammerbugten i hele uge 31

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I hele uge 31 sættes der fokus på outdoor aktiviteter i Jammerbugten. Med både morgenbadning og sauna, morgenløb, mountainbike teknikkursus, træning på MTB- og løberute og eksempelvis sommerfodbold, bliver der noget at se til for alle. – Så kom og vær med til en spændende og anderledes uge i naturen, hvor det hele igen i år kulminerer med Blokhus Maraton, der afvikles for 10. gang, opfordrer Jette Grønhøj fra VisitJammerbugten.

Hver dag, hele ugen, skydes i gang med enten en frisk dukkert i Vesterhavet ved Blokhus Strand, hvor der efterfølgende er mulighed for en tur i den mobile saunahytte eller morgenløbetur med start ved Saltum Strand Camping. Er man mere til de lidt afdæmpede aktiviteter, vil der også hver formiddag være mulighed for at dyrke yoga. For dem der har lyst til MTB vil der være flere forskellige aktiviteter fra træning af teknik til guidede MTB-turer.  Gåture, vandreture eller tur i ”vildmarken” med Jon, der vandt ”alene i Vildmarken” er også en af de mange andre muligheder outdoor-ugen byder på.  – Der bliver desuden mulighed for at være tilskuer til, når cykelekvilibristen ”Raber” tryller på sin BMX og når Klithuse Hundeklub stiller op på stranden i Blokhus og giver en opvisning i agility. Her kan man også udfordre sin egen hund og afprøve om den mestrer færdighederne, afslutter Jette Grønhøj. 

Se program her

Læs om fantastiske oplevelser og events