Aabybro

Esben Just solo i Kulturcentret

– Jammerbugt Kulturcenter slår fredag 6. marts dørene op til et soloshow med Esben Just bag tangenterne, foran mikrofonen og helt oppe af kisten.
The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet.

Fred i dalen
Esben Justs budskab om fred i dalen og kærlighed til alle kommer denne gang fra et hjerte, der er blevet repareret og genstartet, nemlig musikerens eget.
Musikken er med inspiration fra New Orleans en livfuld blanding af egne og andres numre. Og showet giver rig lejlighed til at klappe på 2 og 4, lave og have en fest – og finde ro til bare at være i musikken og med musikeren. 

Nulstillet
Med Esben Just som (galgen)humoristisk turguide tager han med showet The Second Coming sit publikum med på en rejse, der begyndte på en mere end sædvanligt mørk aften.  
For den aften – mindre end to måneder efter sin 50-års fødselsdag – befandt Esben Just sig på Rigshospitalet med hjertet sat kunstigt i stå og brystkassen skåret op på langs.
Efter en akut operation og koma var Esben Just i januar 2016 blevet ”nulstillet.”
Entrébilletter kan som sædvanligt købes online via www.kec-jammerbugt.dk eller ved indgangen på koncertaftenen.

Læs om fantastiske oplevelser og events