Nyheder
imported

Et gyngende Torv

Kaptajnshatte og matroskasketter vajede i luften, da Sømændene fyrede den godt og grundigt af på Torvet i Blokhus.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

”A walk down memory lane”, med klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”. Det var hvad publikum festede til, torsdag den 28. juli på Torvet i Blokhus.
Bandet startede egentlig blot som en pludselig indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, som er vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, spillede et par sange til en morgensamling på gymnasiet i Næstved.
Men Sømændene har gennem årene flyttet sig fra frække sange på ølkassen til optræden på rigtige scener, spillesteder og til festivaler og er gået fra optagelser hjemme på kollegieværelset til platinplader og en enkelt Danish Music Awards.

På scenen midt i Blokhus’ hjerte var stemningen sat. Inden Sømændene entrerede scenen med fest, farver og ølmusik, sørgede Petrols for den rette opvarmning med live-musik med energi.

En fantastisk sommeroplevelse

– Blokhus viste sig virkelig fra sin bedste side. Det var en super festlig koncert, hvor der både var fuld gas på scenen og fra publikummet, det var en helt fantastisk sommeroplevelse. Der var rigtig mange, som støttede baren, hvilket vi er super glade for. Det har en stor betydning for at gøre de mange gratis koncerter mulige at arrangere, siger Jannie Ratke på vegne af arrangørerne, Torvegruppen, som hører under Erhvervsforeningen Destination Blokhus. Desuden retter arrangørerne en stor tak til de lokale frivillige. – Uden dem kunne koncerterne slet ikke lade sig gøre, afslutter hun.

> Støt de gratis koncerter med et støttemedlemsskab

> Se koncertprogrammet 2022

> Se flere events

Læs om fantastiske oplevelser og events