Nyheder
imported

Et opsøgende stort tak

En sædvanlig cykeltur til bageren endte med en tur på sygehuset

Blokhus:

En sædvanlig cykeltur til bageren endte med en tur på sygehuset

Tekst & Foto: Louise Kande

Onsdag den 16. juli omkring klokken 8 om morgenen cyklede Georg Kristensen mod bageren efter morgenbrød til sin kone og to børnebørn. Sammen skulle de alle fire have morgenmad i parrets sommerhus omkring Blokhus. Georg havde husket sin cykelhjelm – men kun fordi han kone, Jette Kristensen, mindede ham om det på vej ud af døren. Dækket på cyklen var netop blevet skiftet og Georg var klar til at hente morgenbrød i Hune – akkurat som han plejer. 

– Ja, det er vel min tjans, og Jette laver frokosten. Sammen laver vi aftensmaden, og sådan har vi gjort så længe jeg husker, fortæller Georg.

På Pirupshvarrevejen punkterer cyklen. Georg stiger af, får ondt i brystet og læner sig op af rækværket ved Blokhus Vandværk for at holde balancen. Der kommer et par mænd forbi, men de bemærker tilsyneladende ikke, at Georg har det rigtig dårligt. Den tredje som kommer forbi – en yngre kvinde med en lille dreng i barnevognen, der hedder Asger – henvender sig opmærksomt til Georg, og får hurtigt ringet 112.

– Det var fantastisk at hun reagerede så hurtigt og hjalp min mand. Falck kom hurtigt og fik min mand ind i ambulancen og kørt til Aalborg Sygehus, hvor det heldigvis viste sig ikke at være en blodprop. Georg er nu hjemme igen og har det godt. Vi vil meget gerne takke den unge dame. Min mand fik desværre  ikke hendes navn og adresse, så vi kan ikke takke hende personligt, endnu, som hun fortjener, fortæller Jette Kristensen afslutningsvis.

Læs om fantastiske oplevelser og events