Nyheder
imported

Etly Klarborgs nisseunivers byder velkommen i Hune

Turister og gæster lægger straks mærke til butikken ved indkørslen til Hune.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Trods en start med udfordringer i form af flere corona-nedlukninger, så er Etlys Klarborgs nisser faldet rigtig godt til i Hune, hvor de hygger sig i det helt særlige univers i den cirka 250 kvadratmeter store butik placeret lige ved indgangen til Hune og Destination Blokhus.

Fantastisk sommer
Butikken åbnede i marts 2020
– Vi åbnede jo lige inden, landet blev lukket ned. Vi nåede at have åbent i en uge, hvor der kom masser af gæster og kunder forbi, men vi må indrømme, at da vi måtte lukke, tænkte vi, at det her er ikke godt, fortæller Mathias Klarborg.
Men det gik godt – rigtig godt endda.
– Vi åbnede igen i sommeren 2020, og vi havde en fantastisk sommer blandt andet med en By Night, hvor der var kø helt ud til fortovet med mennesker, der ville have  Etly til at signere den nisse, de havde købt, fortæller han.

På første parket
Og familien Klarborg kan tydeligt mærke, at en placering på første parket i Hune vækker opsigt.
– Inden vi åbnede butikken i Hune var vi i tvivl om, det ville trække opmærksomhed væk fra Gammelbo på Rødhusvej, men det er ikke sket, tværtimod, siger Mathias Klarborg.
For første gang har forretningen i Hune også åbent hele året – på nær 14 dage i januar, hvor der skulle pyntes om fra jul til påske.
– Og nu kan vi tydeligt mærke, at turisterne kommer, siger Mathias Klarborg.
Det er mange danske turister, der elsker Klarborg-nisserne, men også nordmændene er vilde med dem. Efter vi har fået også en tysk webshop, har tyskerne også fået øjnene op for nisserne, så de kigger nu også forbi butikken i Hune, forklarer Mathias Klarborg.

Læs om fantastiske oplevelser og events