Nyheder
imported

Europas næstbedste forlystelsespark ligger ved Blokhus

Fårup Sommerland er netop blevet kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationale tidsskrift ”Kirmes & Park Revue”. Det er tredje gang i træk, at den danske forlystelsespark vinder prisen.

Dansk forlystelsespark er Europas næstbedste

Fårup Sommerland er netop blevet kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationale tidsskrift ”Kirmes & Park Revue”. Det er tredje gang i træk, at den danske forlystelsespark vinder prisen.

Fårup Sommerland, 26.09.17 – Fårup Sommerland er netop igen blevet kåret som Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. Det skete ved en prisuddeling i Berlin mandag aften. Derudover vandt Fårup Sommerland også en pris for sit badeland, Aquaparken, hvor vandrutsjebanen Vandkanonen er kåret til Europas 5. bedste. 

Den uafhængige non profit-pris European Star Award tildeles af en meget dedikeret, internationalt anerkendt jury af eksperter, som har besøgt alle de nominerede parker. Fårup Sommerland tildeles prisen som Europas 2. bedste forlystelsespark i kategorien ”Forlystelsesparker med under 1 million årlige gæster”.

Administrerende direktør i Fårup Sommerland, Per Dam, modtog mandag aften prisen i forbindelse med IAAPA’s (International Association of Amusement Parks and Attraction) årlige konference, der i år blev afholdt i Berlin.

Det er klart, at jeg på Fårups vegne er meget stolt og glad for prisen, som skyldes en flot holdindsats af alle medarbejdere i Fårup Sommerland. Vi har løbende investeret i parken, og det er naturligvis dejligt at se, at nyhederne er taget godt imod, men også at vores fokus på konstant at levere gæsteservice i verdensklasse bliver bemærket internationalt.

Per Dam peger bl.a. på Hotel Fårup, fokus på gæsteservice, årets nyhed Hvirvelvinden og efterårsferiekonceptet med Høstfest som initiativer, gæsterne er glade for, og som nu også har bidraget til, at parken er blevet særligt bemærket internationalt og har løftet oplevelsen et niveau.

Prisen hylder iværksætteri, mod og innovation i særklasse. Personligt er jeg meget glad for, at vores internationale jury-medlemmer ikke kun stemte de store spillere ind i top 10, men også familieejede parker som smukke Fårup Sommerland, der fortjener hæder for deres store engagement i at udvikle oplevelsesindustrien, siger Frank Lanfer, som er chefredaktør på Kirmes & Park Revue.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events