Nyheder
imported

Få styr på portrættet i Skulpturparken

Skulpturparken udvider deres oplevelsestilbud i sæson 2017 – og således koordinerer og organiserer Gitte Avlskarl Christensen de mange events, som Skulpturparken Blokhus kommer til at afvikle fra maj til oktober.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Der er booket kreative og spændende kunstnere ind til hver evig eneste weekend fra midten af maj til slutningen af oktober. – Jamen vi går jo en spændende sæson i møde. Vi starter ud med et undervisningsforløb i akvarelkunst i weekenden d. 20.-21. maj, fortæller Gitte Avlskarl Christensen.
Gæsterne vil blive undervist af Tina Klitgaard Eriksen i forskellige teknikker: Vådt i vådt – laveringer – transparente lag, blomster i akvarel, træer i akvarel og bl.a. gennemgang af et akvarelportræt og proportioner.  – Jeg er en lokal kunstner fra Nørresundby. Har udstillet i Danmark, Sverige,  Italien og i USA. Jeg maler både akvarel og i akryl; mennesket – portrætter har min store interesse. At skildre øjebliksudtryk og følelser, er mit yndlingsmotiv. Elsker at formidle forskellige stemninger i mit maleri, både med farver og med det abstrakte formsprog kombineret med naturalistiske motiver. Jeg underviser på 10. år i eksperimenterende teknikker med mixed media og de helt grundlæggende teknikker indenfor portrætmaleri, abstrakt og landskabsmaleri, fortæller Tina.

Lørdag d. 27. og søndag d. 28. maj handler det om digital fotografering, når underviser Jakob Dam Knudsen introducerer begyndere for digital fotografering og studiefotografering. – Der er plads til 25 personer på holdet. Kursisten skal medbringe et kamera, hvor man selv kan indstille blænde, lukketid og iso …og der er jo Skulpturparken Blokhus, til at øve sig i – det fås ikke bedre, afslutter Gitte.  Se mere på www.skulpturparken.dk for yderligere info. 

Læs om fantastiske oplevelser og events