Nyheder
imported

Fårup Skovhus er gjort forårsklar

Helt ude i skoven og alligevel tæt på Vesterhavet, der ligger Fårup Skovhus, der til sæson 2018 byder indenfor i ny renoverede lokaler.

Blokhus avis – hele Jammerbugtens avis

Tekst og foto: Lotte Kande

Fårup Skovhus, der er beliggende i skoven ved Nordjyllands vestkyst imellem badebyerne Blokhus og Løkken og tæt ved Fårup Sommerland, har netop gennemgået en større renovering. Bygningerne er oprindeligt fra den 150 år gamle Fårup skole, som i mange år var en af de mest øde beliggende skoler på vestkysten.

29 år som indehaver

Fårup Skovhus drives nu på 29. år af restauratør Bo Hilfing Larsen. Han har ført Skovhuset igennem en rivende udvikling som blandt andet består af 27 værelser, tilbygning af festsale samt køkken. Området omkring skovhuset er også blevet moderniseret, så det om sommeren er muligt at sidde ude på terrassen i skovkanten. – Selvom vi løbende har moderniseret huset her, har vi siden januar, 2018, været igennem min hidtil største renovering, fortæller Bo og fortsætter, – vi har lavet et helt nyt indgangsparti, der byder alle gæster varmt velkommen. Både vægge og gulve er alle nye og giver et lyst og venligt udtryk. Indgangspartiet hvor Skovhuset ligeledes har reception er stedets hjerte og det naturlige mødested, præcis som det var for 150 år siden, da lokalet rummede den gamle skolestue.

Der er til sæsonen 2018 også investeret i nye toiletfaciliteter, nye bar-miljøer samt et helt nyt legerum med alt i legefaciliteter til de mindste børn. – Det har været efterspurgt længe, men vi har ikke haft pladsen før nu, hvor vi har, kunne bygge det op fra bunden, fortæller Bo.

27 klargjorte værelser  

For 19 år siden fik Bo og teamet på Fårup Skovhus en go’ ide’. De ville tilbyde ferieophold og etablerede derfor en helt ny fløj med 27 flotte værelser. Også værelserne her har fået et forårstjek, fortæller indehaver Bo Hilfing Larsen. – Nu står de knivskarpt til de mange gæster, der tjekker ind på påskeophold, smiler han. Fårup Skovhus danner i dag ramme om et hav af musikarrangementer, familiefester, personalearrangementer, kantineservice, mad ud af huset, weekendophold og familievenlige ferier.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events