Nyheder
imported

Fårup Sommerland etablerer nyt turistsamarbejde

Fårup Sommerland har etableret nyt partnerskab med VestEvent og North Shore Surf. Sammen vil trekløveret nytænke mulighederne for business events, møder og konferencer

Oplevelsespaletten for de mange møde- og konferencegæster, der besøger Hotel Fårup, styrkes

Fårup Sommerland har indledt et nyt samarbejde med VestEvent og North Shore Surf, der arrangerer outdooraktiviteter i den nordjyske natur. 
– Fårup Sommerlands mål med partnerskabet er at styrke oplevelsespaletten for de mange møde- og konferencegæster, der besøger Hotel Fårup. Vores fokus er at servicere og underholde gæsterne og tilbyde de outdoor-oplevelser som ligger inden for vores rammer som fx rideture i området og aktiviteter i parken. Men flere af vores konferencegæster efterspørger outdoor events, som ligger uden for vores kompetenceområder. Vi har derfor stor interesse i partnerskaber med folk der er lige så passionerede, som vi selv er – og her falder både VestEvent og North Shore Surf ind under. De kan noget helt andet, og supplerer de oplevelser vi tilbyder. Det er et perfekt afsæt til nye stærke oplevelser for gæsterne på Hotel Fårup, siger Fårup Sommerland direktør, Per Dam.

– Vi er glade for samarbejdet med Fårup og for at bruge vores kompetencer til at løfte oplevelsen for hotellets gæster. Det bliver fantastisk at være nordjysk konferencegæst og samtidig kunne se frem til outdooroplevelser i vores dejlige natur. I samarbejdet med Fårup får vi mulighed for at vise os frem for et større publikum, end vi selv kan med vores begrænsede størrelse, siger Martin Svendsen, der er indehaver af VestEvent og medejer af North Shore Surf.

Større visioner skal udvikle turismen
– I første omgang kommer partnerskabet konferencegæsterne til gode, men visionen er at sætte flere projekter i søen, så vi sammen kan udvikle de oplevelser vi tilbyder til regionens turister og dermed hjælpe til at udvikle turismen i Nordjylland. Dagens turister forventer oplevelser af høj kvalitet og kan sagtens surfe i Løkken den ene dag, besøge Fårup den anden og nyde lyset i Skagen den tredje dag fortæller Kasper Brix fra North Shore Surf. Det er allerede nu muligt for konferencegæsterne på Hotel Fårup at booke outdooroplevelser sammen med deres konferencer og møder.

Foto: Rappelling ved Vesterhavet.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events