Nyheder
imported

Fårup Sommerland: Vind den allerførste tur i SAVEN

Skal din klasse have den 1. tur i SAVEN?

Til maj åbner den nye rutsjebane Saven i Fårup Sommerland, men inden da skal den indvies – og i den forbindelse vil Fårup meget gerne invitere en 0., 1. eller 2. klasse til at komme med på den allerførste tur.

For at komme i betragtning til turen, skal klassen blot deltage i en kreativ konkurrence, hvor klassen skal præsentere dens egen fortolkning af de følelser, bevægelser, grin, hviiiin eller skrig, der måtte opstå, når man kører i Saven for første gang. Der er ingen begrænsninger i forhold til jeres kreative udtryk.

Saven er Fårups højeste rutsjebane, den rager hele 24 meter op over jorden. Og så kører den både forlæns og baglæns. Det er en rigtig familierutsjebane, som man kan prøve fra blot 95 cm. 

Hvis man har lyst til at deltage, skal klassen sende deres forslag senest den 27. marts på mail: info@faarup.dk eller med post til: Fårup Sommerland, Pirupvejen 147, 9492 Blokhus.

På kuverten eller i emnefeltet skal der stå ”Ansigter i Saven”. Det sjoveste og bedste forslag vinder den allerførste tur i Saven, når den indvies i forbindelse med et lukket arrangement den 24. april. Den heldige klasse, som vinder konkurrencen, får direkte besked via klasselæreren den 1. april.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events