Nyheder
imported

Fårup udvider efterårsferien med Lysfald

Forlystelsesparken skruer op for efterårsstemningen.

Tekst og foto: Presse

I uge 42 bliver der skruet helt op for efterårsstemningen i Fårup Sommerland, når forlystelsesparken endnu en gang slår dørene op til Nordjyllands største Høstfest.
Det bliver ni dage fyldt med (u)hygge, livemusik og massevis af efterårsaktiviteter i parken, som naturligvis vil være pyntet op i bedste høstfeststil.

Lysfald

Som noget helt nyt udvider Fårup Høstfest-oplevelsen med Lysfald – en lysfestival, hvor park og skov bliver lyst op af tusindvis af lamper. Den storslåede belysning vil brede sig gennem skoven, stierne og en række store oplevelseszoner forskellige steder i parken.

Årets Høstfest bliver altså mere magisk end nogensinde. Når solen går ned, og mørket falder på, bryder lyset nemlig frem i mørket. Sanserne skærpes, når der skrues op for hele farvepaletten, for magien, fortællingerne og effekterne. Parkens gæster kommer på en sanselig lysvandring gennem park og løvfald når efterårsmørket falder på, og kommer til at opleve skoven og forlystelserne i et helt nyt lys.

Glæd dig til at prøve dine yndlingsforlystelser i tusmørket og oplev efterårsstemningen når solen er gået ned.

I et nyt lys
Lysfald vil være klar til efteråret og forhåbentligvis skabe en fantastisk oplevelse og udbyggelse af Høstfest-konceptet for gæsterne. Det vil blive en sanseoplevelse for både børn, unge, familier og ældre.
Fårup forlænger parkens åbningstider i efterårsferien til kl. 20.30, således der er Lysfald i tidsrummet 17.00 til 20.30.
Vil du også se Fårup Sommerland i et nyt lys? Så kan du opleve både Høstfest og Lysfald i Fårup Sommerland ved køb af en entrébillet eller ved fremvisning af sæsonkort, så har man adgang hele dagen fra kl. 10.00 til 20.30.
Ønsker man kun at opleve Lysfald, så kan man købe en eftermiddagsbillet og komme til Lysfald fra kl. 17.00 til 20.30.

Læs om fantastiske oplevelser og events