Maximum Aalborg
For børn

Fælles oplevelser i sol og regn

Super underholdning i Maximum Aalborg for hele familien

Hvad enten sommeren melder fuld sol og lidt for høje temperaturer eller der er udsigt til et par sæsonbyger, så er du godt underholdt i MAXIMUM i Aalborg.

Har du daset i lidt for mange dage? Har du smagt alle de lokale burgere? Og trænger familien til en oplevelse, hvor alle kan være med? Så brug en halv eller en hel dag i MAXIMUM i Aalborg.

Aktiviteter for alle aldersgrupper

MAXIMUM forlystelsescenter inviterer til mange timers underholdning og sjov.
Her er oplevelser for store og små, og rig mulighed for at dyste mod hinanden i bowling, shuffleboard og Laser Hero eller måske opbygge familiesamarbejdet i Escape Room eller The Cube. Og så er I kun lige begyndt.
MAXIMUM har mere end 20 forlystelser og aktiviteter, som du kan kaste dig ud i.
”Vores fokus er altid samværet” siger direktør Lene Høj, ”vi har så vidt mulig altid satset på fornøjelser, som er sjove for alle aldersgrupper, så hele familien synes det er sjovt at være sammen.”
Nogle aktiviteter har hjælpemidler til de yngste. Andre af aktiviteterne kan modereres så sværhedsgraden varierer. Ingen behøver at kede sig, imens andre har det sjovt.

Maximum aalborg
Maximum aalborg
Maximum Aalborg

Mad for selv de mest kræsne

Ud over et væld af forlystelser finder du restaurant The Grill i centret, hvor der fra onsdag til søndag serveres Big Time Grillbuffet med alverdens livretter for børn og voksne, og i weekenderne serverer MAXIMUM Big Time Brunchbuffet, som ifølge Lene Høj, muligvis er ”Danmarks lækreste.”
”Folks behov for morgenmad er meget forskellig. Nogle foretrækker en helt basal yoghurt med müsli, mens andre sætter pris på godt brød med pålæg. Atter andre spiser en solid brunch og foretrækker lune retter og et stykke steg. Vi har det hele”, siger Lene, ”ingen behøver at gå sultne herfra – heller ikke de mest kræsne.”
Når du spiser i restaurant The Grill, giver MAXIMUM 30 % i rabat på alle forlystelser.
MAXIMUM har åbent onsdag til fredag fra kl. 12.00.
I weekenden serveres Big Time Brunchbuffet og centret åbner fra kl. 10

Se særlige åbningstider på MAXIMUM.dk

Maximum Aalborg
Maximum
Maximum

Læs om fantastiske oplevelser og events