Nyheder
imported

Familierne søger til Blokhus Feriecenter

Placering ved stranden og i Blokhus gør feriecentret yderst populært.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Mens det udenfor sæsonen også er det grå guld samt par, der søger til Blokhus Feriecenter, så er det om sommeren fortrinsvis familierne, der holder ferie i det populære feriecenter.

Fantastisk sæson
Og i år kan feriecentret for alvor mærke den store interesse.
– Vi har fuldt udlejet på nær et par få 2-dages ophold. Derfor har vi også kontaktet de af vores ejere, som ikke lejer ud, for at høre, om de har lyst til at leje ud alligevel, hvis de ikke selv bruger deres lejlighed, fortæller centerchef Inge Valbirk om centrets 276 lejligheder, hvoraf de 202 er til udlejning.
– Vi går nemlig en fantastisk sæson i møde, understreger hun.

Det bedste af alt
I forhold til 2021, som dog var et corona-år, så er Blokhus Feriecenter nu på indeks 156 i forhold til antal bookinger og indeks 141, når det gælder bruttoleje, og Inge Valbirk kan se, at de udenlandske gæster vender tilbage.
Mens der sidste sommer var 91 pct. danske gæster, så er der i år 52 pct. danskere og 32 pct. nordmænd samt 6 pct. svenskere og 3 pct. tyskere.
– Så vi kan se, at nordmændene heldigvis er på vej tilbage, siger Inge Valbirk.
Hun er ikke et sekund i tvivl om, hvorfor Blokhus Feriecenter er så eftertragtet et feriemål.
– Vi ligger på det mest fantastiske sted, på Danmarks bedste badestrand, og vi ligger i en fantastisk by med masser af oplevelser samt tæt på Fårup Sommerland, og så er der alle vores fællesfaciliteter som badeland, fitness og wellness, fortæller hun.
– Her kan du få det bedste af alt, og du kan gå rundt til alt i stedet for at være ude i ingenmandsland, hvor du hele tiden skal bruge bilen, forklarer Inge Valbirk, der sammen med personalet og ejerne ser lyst på både sæsonen og fremtiden for feriecentret.

Læs om fantastiske oplevelser og events