Nyheder
imported

Farverig indvielse af Frøkner og Fruers Galleri 5

Seks kunstnere viser malerier og jernskulpturer.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Med et års forsinkelse kunne Frøkner og Fruer lørdag 12. februar markerer, at butikken med kunsthåndværk også har fået sit eget galleri, Galleri 5.

Masser at byde på

Det skete med ved en meget velbesøgt indvielse og åbningstale af Helle Bak Andreasen, formand for Kultur, Fritids og Landdistriktsudvalget.
Og hun tog udgangspunkt i citatet ”en rejse på tusinde mil, begynder med det første skridt”

Frøkner og fruer Helle Bak Andreasen
– Jeg er sikker på, at I har gjort jer utrolig mange overvejelser om, I nu turde udvide forretningen. Men der er basis for en udvidelse, for sammen har vi så meget at byde på. Det er ingen tilfældighed, at vi i Jammerbugten ligger højest i Nordjylland på antal overnattende gæster med vores fantastiske natur og gode overnatningssteder, men også vores forretningsliv som i en by som Blokhus, der jo bare blomster, sagde Helle Bak Andreasen.
– Blokhus blomstrer, fordi her er noget at komme efter på alle tider af året. Jeg kan da forbavses, men ikke mindst glædes, når der på en mørk fredag i januar er lys i butikkerne og fuldt hus på restauranterne. Og det er der, fordi her er kvalitet. Her er noget for enhver smag, sagde hun og pointerede, at det også gælder for kulturområdet.
– Og det bliver i dag bliver tilføjet en ekstra farve på den i forvejen store palette med Galleri 5, hvor kunst og kultur kan blomstre.

Disse 5 kunstnere udstiller i Galleri 5:

  • Erling Mørch
  • Jonna Adelborg
  • Anette Mains
  • Poul Spanggaard
  • Lone Kristensen
  • Jan Bjørn

Den nye udstilling byder på malerier og skulpturer i jern og tiltrækker sig allerede stor interesse.
– Vi er blevet taget rigtig godt imod. Vi er rigtig glade for at være i Blokhus og her på Springvandstorvet, fortæller Ulla Søholt på vegne af Frøkner og Fruer.

Udover galleri kan Frøkner og Fruer byde på butik med kunsthåndværk fra 40 forskellige kunsthåndværkere.

Frøkner og Fruer har åbent hver dag i uge 7 og 8 og derefter i weekender og helligdage frem til sommeren.

Læs om fantastiske oplevelser og events