Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Fejring af Modelflyets Dag

Fejringen sker på mange af landets 100 modelflyvepladser søndag d. 7. september. I Pandrup bliver der modelflyveopvisning

Pandrup:

Fejringen sker på mange af landets 100 modelflyvepladser søndag d. 7. september. I Pandrup bliver der modelflyveopvisning

Tekst: Jane M. Jensen – Foto: Presse

Søndag den 7 september kl. 11.00 – 17.00 afholder Pandrup Modelflyveklub Modelflyets dag. – Der er gratis adgang på pladsen og kaffe på kanden, udtaler Henrik Larsen, Pandrup Modelflyveklub.

Alle medlemmerne vil denne dag have deres fly samt flyvegrej på jorden og i luften. Klubben råder også over to skolefly som bruges til at lære nye modelpiloter op. – Denne dag får alle interesserede mulighed for at få en prøvetur, og dermed få en fornemmelse af hvordan det er at være pilot på et modelfly, udtaler Henrik Larsen. Skoleflyene har en lærer / elev sender, og på denne måde kan instruktøren bestemme over hvem som styrer flyet, og dermed rette op i farlige situationer.  Flyvning er en videnskab og et mysterium, og det er ligegyldigt hvor stort eller lille flyet er, så er fascinationen den samme.

– Vi håber selvfølgelig på rigtig godt sensommervejr, da modelflyvning er afhængig af vejrforholdene. Jeg kan kun anbefale, at man bruger Modelflyets Dag til selv at opleve modelflyvepladsen i Pandrup, afslutter Henrik Larsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events