Nyheder
imported

Feriepartner Blokhus sætter pris på indsatsen

Blokhus: Julefrokost og minigolf som ekstra tak for servicepersonalets ihærdige indsats.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Feriepartner Blokhus kan se tilbage på en rigtig god og meget lang sæson med fyldte udlejningshuse også helt ind i oktober.
Derfor er det også yderst vigtigt for bureauet at være sikker på, at de mange gæster bliver mødt af et indbydende og flot rengjort feriehus.
– Mange tager måske rengøring for en selvfølge, men hos os er det et af de vigtigste kerneområder, og vi bruger mange ressourcer på, at det spiller, samt vores servicepersonale trives og har det godt. Det er nemlig hårdt arbejde at gøre rent, fortæller salgschef Michael Bisgaard.

Frihed og ejerskab

Servicepersonalet trækker virkelig et stort læs, uge efter uge. Hverdage, weekender, tidligt og sent.
– Vores kollegaer ude i marken er en af de vigtigste medspillere for en bedre oplevelse til vores gæster. Vores samarbejde er bygget på respekt, ansvar og tillid.
Hos os tilbyder vi stor fleksibilitet og frihed, faste huse og ejerskab i forhold til opgaverne, fortæller Michael Bisgaard.
En hel del af Feriepartners unikke servicepartnere har været med i mange år. Flere har faktisk haft både 10 og 15-års jubilæum.
– Det er vi meget stolte af, og vi ser det lidt som en lille familie, hvor vi kender hinanden. Vi sætter også pris på at engagere de unge mennesker, som udfylder en stor del af vores team i sommerperioden. Har du evt. personlige udfordringer af en slags, tilpasser vi gerne opgaverne efter det, da det hele handler om engagement fra den enkeltes side, fortæller Michael Bisgaard.

Sjove arrangementer

Feriepartner holder to årlige arrangementer hhv. forår og efterår for alle servicepartnere, hvor Feriepartner samtidig lægger vægt på at støtte lokalt. Inden sæsonen er der et stort ”kick-off møde” på Restaurant Nordstjernen, hvor nye kræfter bydes velkommen, der fortælles om fokuspunkter for den kommende sæson samt lidt godt til ganen. I september var der den traditionelle ”Julefrokost” for servicepersonale, hvor Cafe Jambo serverede årets første julemenu, hvor der også blev kæmpet i den årlige minigolfturnering hos den gode samarbejdspartner Jambo Vesterhav Camping.
– Det er dage, som er i høj kurs, da vi kan hygge på kryds og tværs uden at have arbejdstøjet på, siger Michael Bisgaard og tilføjer.
– Vi kan altid bruge flere gode servicepartnere til vores team, da udlejningssæsonen i Blokhus er blevet noget længere, og mængden af udlejning er rekordhøj. Så hvis du tænker, det kunne være spændende med et fleksibelt job eller bijob, hvor du bliver værdsat og er en del af et team med en høj standard, så kunne det nemt være, at vi kunne være et match for dig. Hos Feriepartner er du ikke ”bare” en rengøringsmedarbejder. Vi er nemlig meget stolte af vores servicepartnere, og det vil vi meget gerne skilte med, da det betyder meget for vores hverdag. Tak til alle involverede for indsatsen indtil videre i 2021.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events