Nyheder
imported

Feriepartner støtter de lokale oplevelser i Blokhus

Betalt omtale: Ildsjæle kan søge midler hos Feriepartners Oplevelsespulje til lokale projekter

Tekst og foto: Presse

Hvis du som forening eller ildsjæl har en god ide eller et projekt, der vil gøre Blokhus-Hune til et endnu mere spændende sted at holde ferie eller bo, besøge og opleve, så er det nu, du kan få en økonomisk håndsrækning fra Feriepartners Oplevelsespulje, fortæller salgschef Michael Bisgaard, Feriepartner.

Belønner lokale oplevelser
Sidste år fik blandt andre Blokhus Kanonlaug, Musik på Torvet og Spillestedet et tilskud til deres arrangementer.
– Det er alle lokale aktiviteter, som er med til at sikre, at vi har et så spændende område, som vi har, fortæller Michael Bisgaard.
Så brænder du for dit område og vil skabe oplevelser for gæster og fastboende så send en ansøgning til Feriepartners Oplevelsespulje.

Vil give noget tilbage
Feriepartner er et lokalt forankret feriehusbureau og vil derfor gerne give noget tilbage til Blokhus og Hune med sin Oplevelsespulje, der uddeles for 4. gang.
– Vi har et lokalt ønske om, at vi vil være med til at udvikle Blokhus og Hune. Derfor vil vi gerne give noget til de mange lokale ildsjæle, som sørger for de mange spændende oplevelser, der er til vores feriegæster, understreger Michael Bisgaard.
– Noget af det, vi godt kan lide ved Blokhus, det er, at man løfter i flok, og når vi giver midler til ildsjælene, så sker der virkelig noget. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan give noget tilbage til de lokale i Blokhus og Hune.

En hjælpende hånd
Michael Bisgaard pointerer, at stort set alle projekter, som er blevet begunstiget af Feriepartners Oplevelsespulje, er blevet sat i søen.
– Der er jo heldigvis rigtig mange ideer og projekter her i området, og ofte betyder en hjælp på eksempelvis 5.000 kroner, at tingene kan blive til noget, siger Michael Bisgaard.

Sådan gør du
Feriepartners Oplevelsespulje 2021 er på 50.000 kroner, men hvis der kommer rigtig mange ansøgninger med rigtig gode projekter, så kan beløbet forhøjes.
Der er ansøgningsfrist 15. april, og du kan se mere på hjemmesiden for Feriepartners Oplevelsespulje:
https://www.feriepartner.dk/oplevelsespulje/

Eller sende en mail til bureauchef Trine Flindt eller Michael Bisgaard.
Fortæl, hvad ideen går ud på, hvor mange penge du søger om, og begrund hvorfor Feriepartners Oplevelsespulje skal støtte projektet.

Du kan sende en mail til:

michael.bisgaard@feriepartner.dk
trine.flindt@feriepartner.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events