Blokhus

Feriepartner støtter lokale projekter

Økonomisk håndsrækning fra dansk feriehusudlejer

Danmarks største danskejede feriehusudlejer, Feriepartner, åbner for syvende år i træk op for ansøgninger til virksomhedens Oplevelsespulje, der støtter lokale initiativer med mere end 1 million kroner på landsplan, oplyser de i en pressemeddelelse.

Puljens formål er at støtte udviklingen i landets lokalområder til gavn for såvel feriegæster som lokale borgere.

 Har du en unik idé til en lokal oplevelse, der kan tilføre værdi til både feriegæster og lokale i Blokhus, kan du nu ansøge om en økonomisk håndsrækning fra Feriepartners landsdækkende Oplevelsespulje, som støtter lokale ildsjæle, virksomheder eller foreninger, der arbejder med udviklende projekter i landets lokalområder.

Hos Feriepartner Blokhus glæder man sig over igen at kunne støtte op om de lokale udviklingsprojekter. Udlejningsbureauet har tidligere blandt andet støttet Musik på torvet, Vesterhavsmarchen og en ny varmepumpe Blokhus Redningsstation og ser frem til endnu en gang at gøre en positiv forskel.

 – Det betyder rigtig meget for os, at vi kan give noget tilbage til de lokale. I Blokhus sker der noget hele året rundt, og vi går meget op i, at der er en bred pallette af aktiviteter til de mange gæster, der besøger vores område. Som et lokalt udlejningsbureau, vil vi være med til at udvikle destinationen. Derfor vil vi gerne give noget til de mange lokale ildsjæle, som sørger for mange spændende oplevelser til vores feriegæster, forklarer Michael Bisgaard, salgschef og partner hos Feriepartner Blokhus.

Det er syvende år i træk, Feriepartner uddeler midler fra den landsdækkende Oplevelsespulje, som uddeles af 32 udlejningsbureauer, som er fordelt i hele landet.

 – Hos Feriepartner er vi tæt på det lokale liv og tæt på sommerhusgæsterne. Derfor er Feriepartners Oplevelsespulje heller ikke bare én, men 32 puljer – én pulje for hvert lokalområde, vi er repræsenteret i. Initiativerne kan være både store og små, men vigtigst af alt er, at vi får mulighed for at bidrage til et aktivt lokalmiljø, som kommer både borgere og turister til gavn, udtaler Flemming Toft Andersen, direktør hos Feriepartner Danmark.

Ansøgningsfrist den 15. april 2024

Man kan allerede nu søge om økonomisk støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje. Ansøgningsskemaet kan indhentes på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail til det lokale bureau senest mandag den 15. april 2024.

De udvalgte projekter, som får tildelt midler, vil blive annonceret medio maj.

Læs om fantastiske oplevelser og events