Blokhus

Festival hvor du kan bestille din figur på forhånd

De årlige Træskulpturfestivaller i Skulpturparken er altid et populært indslag, hvor publikum kan følge med, når træspånerne flyver om ørene på de internationale skulptører.
I år finder festivalen sted fra fredag 13. august til og med søndag 15. august kl. 10 til 17, og nu får publikum mulighed for at sætte deres præg på skulpturerne og festivalen.

Følg processen
Oplev når de mere end 100 år gamle egetræsstammer forvandles til imponerende figurer under festivalen International træskulpturfestival 2021 – a new way.
Tre af de absolut dygtigste træskulptører kan opleves i parken, og publikum kan følge processen på nærmeste hold, når de med sav og behændighed former og forvandler de store egetræsstammer til figurer, som er mellem 1 og 1,5 meter høje.
Skulptørerne fortæller meget gerne om deres teknikker og om kunsthåndværket.

Bestil din figur
Samtidig får publikum mulighed for at efterfølgende at købe figurerne – eller på forhånd bestille deres drømmefigur.
– Vi lader spånerne flyve på en helt særlig måde. Du får mulighed for at se din drømmeskulptur blive udformet. Hvis du drømmer om en skulptur til haven, foran huset, i indkørslen eller et andet sted, så mød op og tal med vores kunstnere og lad deres kreative udfoldelser forme det, du gerne vil have, fortæller John Andersen, indehaver af Skulpturparken.

Læs om fantastiske oplevelser og events