Nyheder
imported

Finhvalen er tilbage til påske

Med mere end 230 indgange i timen, i de perioder hvor finhvalen var bemandet med hvalguider, var udstillingen af Finhvalen i Blokhus en succes. Det fortsætter i 2018.

Tekst: Louise Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto

Udstillingen om finhvalen åbnede officielt i april 2017. ”Finhvalen kom hjem” blev der sagt, fordi den de næste 3 måneder skulle udstilles i en stor glascontainer på Torvet i Blokhus. Det kendte feriebarn vender tilbage til påske i 2018, hvor den igen vil være at finde på Blokhus Torv. Indtil da, vil den fremover kunne ses på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

En succes

Destination Blokhus glæder sig over at hvalen kommer igen til forsæsonen i 2018. – Den er et kæmpe tilløbsstykke, den har en sjov historie og så fanger den virkelig den brede målgruppe, udtaler Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus. Hun er glad for at aftalen for 2018 allerede er faldet på plads. – Der var mere end 230 gæster ”inde i hvalen” i timen, i de perioder, hvor finhvalen var bemandet med de frivillige hvalguider.  Derudover har rigtig mange nydt synet af hvalen – der både har vakt begejstring for det helt lille publikum, men ikke desto mindre har det voksne også været betaget af skelettet fra den meterlange finhval, så vi glæder os til at få den igen, afslutter Berit Bøjstrup.  

 

Læs om fantastiske oplevelser og events