Blokhus

Fire virksomheder i Blokhus blandt de bedste i Danmark

Top-10 placering i Danmarks Bedste Awards

I løbet af de seneste tre uger har ca. 83.000 mennesker fra hele landet deltaget i afstemningen og stemt på deres favoritter indenfor 15 forskellige kategorier i Danmarks Bedste Awards.

Kategorierne er fordelt imellem forskellige oplevelser indenfor mad, attraktioner, overnatning, shopping, kultur, webshops og skønhed.

Og det er i den forbindelse, at fire lokale virksomheder i Blokhus har placeret sig iblandt de aller bedste i Danmark og er røget direkte ind på hitlisterne i konkurrencen om at blive kåret som Danmarks bedste indenfor deres kategori.

Hver især er de landet i top-10 i Danmark, og en enkelt er også rendt med 1. pladsen, og hvad der måske er værd at bemærke er, at de alle har været oppe imod mange andre store spillere i markedet indenfor den samme branche.

Fårup sommerland fønix

Fire virksomheder fra Blokhus blandt Danmarks bedste

Følgende lokale virksomheder fra Blokhus placerer sig i Top-10 i Danmark, og kan dermed bryste sig af at være nogle af de bedste i Danmark indenfor deres felt:

KATEGORI:
Danmarks bedste børneoplevelse
Placering:
Nr. 1 – Fårup Sommerland 

KATEGORI:
Danmarks bedste shoppingoplevelse

Placering:
Nr. 7 – Kalstrup Livsstilshus 

 

KATEGORI:
Danmarks bedste oplevelse
Placering:
Nr. 9 – Skulpturparken Blokhus  


KATEGORI:
Danmarks bedste overnatning
Placering:
Nr. 8 – Strandhotellet Blokhus 

Taknemmelighed

Hos Strandhotellet Blokhus er de meget taknemmelige over, at de er blevet nomineret. Vi er bare så glade, udtaler Tina Johansen, supervisor på Strandhotellet.

-Vi har ikke gjort noget selv for det, så det er jo helt fantastisk, at gæsterne har fået øje på os i den her sammenhæng. Og vi så samtidig i den forbindelse har modtaget den her anerkendelse fra dem på baggrund af den oplevelse, de har fået hos os. Det vækker taknemmelighed, siger hun.

Hun tilføjer samtidig, at hun også ser at priserne kan give værdi for Blokhus som helhed. Det er super godt, at det her kan skabe noget opmærksomhed omkring byen og gæster kan se, at det er et fantastisk sted at opholde sig. Når de bor hos os, så skal de jo også ud og spise andre steder, shoppe og opleve byen og området som helhed. 

Det er dejligt, hvis vores pris kan være med til at give noget tilbage til byen. Det ligger vores hjerte meget nært, fortsætter hun – især også for vores ejere af hotellet. Det at løfte i fælles flok og opnå noget derigennem. Det er jo bare fantastisk.

Første uddeling

Det er første gang at Danmarks Bedste Awards uddeles.
Priserne uddeles af MBM som er dem, der står bag MigogAalborg, MigogKbh, MigogOdense samt MigogAarhus. Det er udelukkende lokale fra hele landet, der har været i stemmeboksen og stemt på, hvad der efter deres mening er Danmarks bedste.

Alle brugere har kun haft mulighed for at stemme 1 gang pr. kategori, og for at det ikke har været muligt at snyde, har det krævet en unik email og IP adresse samtidig med, at der er udført manuel kontrol, oplyser initiativtagerne.

Læs om fantastiske oplevelser og events