Nyheder
imported

Firma i fokus: Galleri Rødhusgaarden

Interesseret i kunst?

Den knap så varme sommer betyder, at turisterne og gæsterne i højere grad tager på opdagelse i området. Ét af de steder, som mærker endnu større efterspørgsel, er Galleri Rødhusgaarden, hvor man kan opleve nutidig dansk og international kunst.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Ved Jammerbugten i det naturskønne Rødhus – beliggende 6 kilometer syd for Blokhus/Hune – finder man i dejlige omgivelser Galleri Rødhusgaarden. Galleriet har eksisteret i mere end 25 år.

–  Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, når man elsker kunst. Så er vejret altid godt såvel her som i et kreativt sind, forklarer indehaver Per Nørholm Jensen, som gennem årene har satset på at vise kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet. – Der lægges vægt på at vise et bredt udsnit af nutidig dansk kunst inden for maleri, glas, keramik og skulptur – så det er attraktivt at besøge os uanset vejret, men jeg mærker tydeligt, at turisterne og gæsterne, i højere grad denne sommer, er på jagt efter gode oplevelser i stedet for bare at hygge på stranden, afslutter Per Nørholm Jensen. Som gæst i galleriet finder du, ud over en spændende udstilling, også hygge og utraditionel atmosfære, som gør, at besøget altid vil være en god oplevelse.

Galleriet har åbent alle ugens dage i juli og august, kl. 11.00 – 17.00

 

Læs om fantastiske oplevelser og events