Blokhus

Flotte fotos sat op ved skøjtebanen i Blokhus

(Foto: Poul Nymark)
Maskinerne, som sørger for, at den frosne is på den yderst populære skøjtebane på Torvet i Blokhus er her op til jul blevet pakket pænt ind i Poul Nymarks flotte fotos fra Blokhus-området.

Forskønnelse
– Jeg har altid syntes, at det så grimt ud med de maskiner, der fryser isen. Så jeg tog kontakt til Poul Nymark, fordi han laver sådanne nogle gode fotos og spurgte, om ikke han havde lyst til at finde nogle af sine billeder, som vi kunne sætte op, så det kom til at se bedre ud ved skøjtebanen, fortæller Peter Dahl fra Blokhus Fonden, der ejer skøjtebanen.
– Derefter tog jeg fat i Digigraf, som foreslog, at vi fik lavet fotografierne nærmest som presenninger i et specielt stof, så de kan genbruges også andre steder, fortæller Peter Dahl.

Overvældende
Poul Nymark har i disse Corona-tider valgt at give sine fotografier gratis til Blokhus Fonden, og for ham er det overvældende dejligt at se sine fotografier fungere i også dette store format.
– Jeg er da glad for, at jeg kan være med til at forskønne pladsen lidt, og jeg er glad for at være blevet spurgt, siger han.

Foto: Poul Nymark
Foto: Poul NymarkFoto: Poul Nymark
Foto: Poul Nymark

Læs om fantastiske oplevelser og events