Aabybro

Flotte placeringer og medaljer ved virtuelt stævne

Forårets første stævne for Aabybro Svømmeklub blev Dansk Svømmeunions nye virtuelle stævnekoncept – skræddersyet til tiden, vi lever i. Konceptet er kaldt ”Børne- og Årgangs Cup” og går ud på, at stævnet afvikles over hele landet i grupper á 50 personer. Derefter lægges resultatlisterne sammen, så der kan kåres en vinder lokalt, regionalt og nationalt, fortæller cheftræner Stefan Stenberg Sørensen, Aabybro Svømning.
(Foto: Medaljetagerne i den regionale konkurrence. Fra venstre Sofie Callsen, Sofie Jeppesen, Sebastian Porsborg, Sebastian Saugbjerg, Mads Mølgaard, Mathias Barslev, Lisa Stenger og Christian Abrahamsen.)

3 stævner i Nordjylland
I Nordjylland blev der afviklet 3 stævner.
Det var et kombineret børne- og årgangsstævne i Thisted, et årgangsstævne i Støvring og et børnestævne i Aabybro.
Stævnerne blev afviklet i juni, og der blev fundet vindere af medaljerne og sendt resultater efterfølgende.
Specielt for stævnet i Aabybro var, at der blev åbnet for alle de svømmere, der ville svømme stævne uden at kunne deltage i konkurrencen, altså også de ældre svømmere (junior og seniorsvømmere). Der deltog i alt 20 svømmere fra Aabybro Svømmeklub.

Flest rekorder
Det var flotte resultater, der kom til Aabybro-svømmerne. Faktisk viste Aabybro Svømmeklub sig med de fleste personlige rekorder i forhold til antallet af deltager (PR-%) ved det lokale stævne i Støvring og en samlet PR-% på 86,84%.
I den lokale konkurrence konkurrerede årgangssvømmerne (2 årgange) mod hinanden og børnesvømmerne (2 årgange) mod hinanden. Her vandt Aabybro følgende medaljer: 2 guld, 8 sølv og 6 bronze.
I den regionale konkurrence, blev der delt medaljer ud pr. årgang. Her vandt Aabybro følgende medaljer: 
4 guld, 3 sølv og 6 bronze.

At nævne var guldmedaljevinderne i denne konkurrence:

  • Mathias Ø. Barslev (15 år) guld i 50m butterfly i tiden 00:28,73
  • Sebastian Saugbjerg (14 år) guld i 100m brystsvømning i tiden 01:25,37
  • Christian Abrahamsen (12 år) guld i 50m frisvømning I tiden 00:35,98
  • Mads Mølgaard (15 år) guld I 50 frisvømning i tiden 00:25,98

Der var i denne omgang ikke medaljer i den nationale konkurrence, men til gengæld placeringer, der ligger utroligt tæt på medaljeplaceringer.

Læs om fantastiske oplevelser og events