Aabybro

Fødselsdag og æresmedlem kåret i ÅGF

Ved ÅGFs årlige forårsopvisning blev det (lidt forsinket) tid til at fejre foreningen 90 års fødselsdag.
Foreningslivet er et helt grundlæggende element i det danske samfund, oplyser ÅGF i denne pressemeddelelse fra Ditte Bentzen.
Ser vi udenfor de skandinaviske grænser, er der ikke mange lande, hvor foreningslivet er så stærkt funderet som det er i Danmark.
Foreninger danner blandt andet rammen for idrætsgrene i alle afskygninger og dermed et bredt udvalg af aktive interesser er dermed funderet i en forening.

Lorents gør en forskel
Foreninger har gennem årene været båret af lokale ildsjæle som trænere, instruktører og frivillige, som dag for dag, gør en kæmpe forskel for lokalsamfundets unge mennesker. Unge som senere går hen og bliver frivillige og som skal stå på skuldrene af de instruktører som har været der for dem selv.
Vi er meget glade og taknemmelige for de frivillige vi har i ÅGF, men der er altid plads til flere.
Men særligt en, Lorents Bentzen, har haft en særlig plads i ÅGF.

Medlem i ca. 50 år
Lorents har været medlem i foreningen i omkring 50 år. Igennem årene har han ikke bare været frivillig.
Lorents har også været formand for gymnastikudvalget, dengang foreningen bestod af flere aktiviteter, bestyrelsesmedlem, gymnast og instruktør.
Der er rigtig mange unge, som senere er blevet lidt – eller meget ældre, der står på skuldrene af dig. 
Lorents har været rollemodel for et hav af unge drengegymnaster, og særligt stået i spidsen TURBODRENGE holdene igennem mange år.
Det har aldrig gået stille for sig, for der har været fart over feltet, når Lorents har været tilstede i hallen. Samtidig med har han altid fået træning af grund-gymnastiske færdigheder ind i legen.
Lorents har ligeledes været rollemodel for mange foreningens unge instruktører og hjælpeinstruktører. Flere af dem, er stadigt aktive i foreningen i dag. Han favner alle og er vellidt i foreningen.
Alting har en ende, og i 2020, valgte Lorents at stoppe som instruktør i ÅGF.
Det er en kæmpe ære at kunne udnævne Lorents Bentzen som æresmedlem i Aabybro Gymnastikforening. 
Vi i ÅGF hædrer hans for din indsats for foreningen, og ikke mindst for hans frivillighed. For det er frivilligheden der er kernen i foreningslivet, og dermed også i ÅGF.

Lars P. Mogensen, formand i ÅGF, overrækker prisen til Lorents, en figur som står hænder
Lars P. Mogensen holder tale for Lorents.

Læs om fantastiske oplevelser og events