Blokhus

Fødselsdagsfest i Kræmmerland

Musik, leg og konkurrencer til 8 års fødselsdagsfest

Det bliver en stor dag, når Kræmmerland i Pandrup inviterer til 8 års fødselsdagsfest lørdag 11. november kl. 10-17.

Forretningen har gjort sig umage med et program, der spænder vidt, så dagen kan fejres med manér.

-Det er vigtigt, at vi har det sjovt, siger Frank Heidelbach, der står bag butikken med det 3000 m2 indendørs kræmmermarked, og det er tydeligt for enhver, at det gennemsyrer hele hans livssyn.

Derfor er der også lagt op til det helt store program med underholdning for hele familien, når gæsterne kigger indenfor til fødselsdag, uddyber Frank.

Fejringen starter med gratis rundstykker og kage. Hele dagen vil dansktopsangeren Maibrit Post underholde og skabe stemning med sine sange.

-Faktisk har hun skrevet en sang til os, og den har vi været i et radiostudie og indøve, hvor jeg er sanger. Sangen bliver brugt på Facebook, så måske skal jeg have en ny karriere, griner Frank, som fortæller i samme øjemed, at han faktisk ikke ejer en tone i livet.

Til fødselsdagen vil det også være muligt at deltage i kreative aktiviteter, hvor gæster kan se, lære og købe hobbyartikler i kort, strik og papir.  Der er vinsmagning ved Vin & Magi i Hjallerup og Guldkyllingen sælger mad. Der er konkurrencer og præmier på højkant – bl.a. en indkøbsvogn fyldt med varer til en værdi af 3.500 kr.

Der er også noget henvendt til børnene. Julemanden og hans kone laver ballondyr, og Prinsesse Lena tegner, leger og klæder ud.

Second Hand hitter

Forretningen har eksisteret de sidste 8 år, og de kan godt mærke at kendskabet til dem efterhånden er blevet stort. 1. april i år blev der afholdt lignende arrangement, og det var den bedst besøgte dag nogensinde i Kræmmerlands historie.

-Vi kan også godt mærke at genbrug hitter hos forbrugerne. Vi har manglet svenskere og nordmænd i år, men det har ikke ramt os økonomisk. Til gengæld har vi haft ekstraordinært mange tyskere, og de unge er i voldsom vækst. De går meget op i at opføre sig politisk korrekt, og samtidig er genbrug indenfor tøj og møbler meget moderne, fortæller Frank Heidelbach.

Samtidig har julivejret været med til at skabe flere besøgende i butikken.

-Folk bliver overraskede over når jeg siger, at der har været et fantastisk sommervejr, men det har faktisk haft positiv indflydelse på vores forretning, siger en glad Frank, der elsker at møde ind hver dag. Han iler videre med dagens opgaver i det job, som man tydeligt mærker at han værdsætter meget højt og afslutter entusiastisk med en bemærkning: 
-Når hobbyen kan blive ens levevej, så skal man ikke arbejde mere.

Læs om fantastiske oplevelser og events