Nyheder
imported

Fokus på Handelsbyen Brovst

Oplev handelsbyen Brovst som byder på forskellige specialforretninger. Vi giver dig her en inspirationstur gennem byen.

Hr. Nielsen Specialiteter

Hr. Nielsens Specialiteter er en specialforretning placeret i hjertet af Brovst, med fokus på det bedste man kan købe af øl, vin, spiritus kaffe, te og Specialiteter. I deres spiritusafdeling finder du rom, whisky, snapse, gin og likører. En del af ginsortimentet er lokalt produceret prisvindende gin, fra Tranum Mølle destilleri, der ligger blot et stenkast fra Brovst. Derudover har de 2 egne gin, der er produceret til butikken. Den ene er verdens stærkeste gin på 84 %, en fantastisk velsmagende gin. På den søde side fører Hr. Nielsen Specialiteter Summerbird og Frellsen chokolade, hvor især flødebollerne sælger stort. En anden hel speciel oplevelse af det søde er også kommet til – THY trøflen med hele 7 smagsvarianter.

Frk. Nedergaard

På Kirkegade 21 i Brovst finder du Frk. Nedergaard, som er en modetøjsbutik til kvinder. Butikken har fokus på lækkert tøj samt god kundeservice. Netop kundeservicen bliver der lagt stor vægt på i forretningen, da deres fornemste opgave er at vejlede og lytte efter kvindens behov.

Frk. Nedergaard er ejet af Lisbeth på 16,5 år, hun og hendes personale sætter en ære i, at finde lige præcis det look, som giver dig et helt unikt udtryk. Hos Frk. Nedergaard er de især vilde med at style et par Jeans med forskellige typer af kjoler. Det kunne fx være skjortekjoler i forskellige længder med et par fede boots fra Billi Bi.  Lisbeth håndplukker alle hendes varer og på den måde har hun skabt et koncept, der hænger flot sammen, så der både er kant og stil over det.

Herremagasinet Brovst

Hos Herremagasinet Brovst beliggende på Jernbanegade 23 finder du 240 m2 inspirerende butik med lækre tøjbrands og sko til den moderne mand. Butikken bugner af spændende efterårsvarer, og du finder blandt andet populære mærker som Selected, Jack and Jones, Signal, Matinique, Meyer, Sunwill, Wrangler og Eterna. Skal du have sikret dig stilen til efteråret, så er efterårsmoden en casual stil med ensfarvede og ternede bløde skjorter, strik eller sweatshirts til et par jeans samt fede boots i ruskind eller i klat skind, siger indehaver Lene Christensen.

Pen & Papir/Cykel og Scooterhuset

Pen og Papir/Cykel og Scooterhuset er en familieejet butik og er Danmarks eneste boghandel og cykelbutik under samme tag. Bag det fornøjelige koncept står ægteparret Kirsten og Steffen Hansen samt deres søn Kasper. Til dagligt står Steffen og reparere cykler, scootere og knallerter. Hvor blandt andet forårets og sommerens helt store trend har været el-cykler, som du selvfølgelig også kan købe her.

I Boghandlen kan Kirsten også mærke den stigende interesse for udelivet, fordybelsen og samværet Corona har medført sig. Udelegetøj, hobbyartikler, familiespil og bøger hitter nemlig i stor stil.

Garant – Brovst tæpper & Gardiner

På Merkurvej 2 finder du Garant – Brovst tæpper & Gardiner, som har et stort udvalg af tæpper, gulve, gardiner, senge samt boligtilbehør. De seneste års helt store trend har været vinylgulve med kork. Dette skyldes blandt andet kombinationen af høj slidstyrke og om muligt endnu højere komfort. Gulvet kan monteres direkte på afrettet gulv eller beton og endda under husholdnings-maskiner. Med et korkgulv er det stadig muligt at opnå den smukke plankeeffekt, der som oftest forbindes med trægulve, fortæller indehaver Kent Hjørringgaard.

Når du handler hos Garant – Brovst tæpper & Gardiner, er du sikker på at få god service samt en fornuftig pris på dit køb. 

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events